- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Herkes birbirini bekliyor:)Bir tarif hazır ekleniyor olabilir:)Allah iyilik versin boncuum:)) bu kategori millet baya tembel sanki konu yok henuz:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes birbirini bekliyor:)Bir tarif hazır ekleniyor olabilir:)Allah iyilik versin boncuum:)) bu kategori millet baya tembel sanki konu yok henuz:))
Bildigimizi yapicaz bizde napalim yani:))
Herkes birbirini bekliyor:)Bir tarif hazır ekleniyor olabilir:)
Ya hafta içi biraz zor:)2 gün kursa gidiyorum.Bu hafta 10 Kasım etkinliği var:)Ona hazırlık yapacağım.Yeetişmez gibi geliyor yoksa yapardım:)Sen yap
Senin gazinla herkes dökülür meydana
Aaa ne iyi olur gozumuz acilsin:) sayfayi aciyom bombos:)Herkes birbirini bekliyor:)Bir tarif hazır ekleniyor olabilir:)
Ya hafta içi biraz zor:)2 gün kursa gidiyorum.Bu hafta 10 Kasım etkinliği var:)Ona hazırlık yapacağım.Yeetişmez gibi geliyor yoksa yapardım:)
Tatlı ile başlayacağız bakalım sonrası neler gelecek:)Aaa ne iyi olur gozumuz acilsin:) sayfayi aciyom bombos:)
Yok ben sınıf temsilcisiyim pano,etkinlik hazırlığı var canımÖğrencilerdense veliler daha Çok hazırlanıyorlar okula
Daha once yaptogin birseyse iyi olur yaa:)) ben hep yaptigim birseyi yapicam:)) yapincada konuya kazeni etiketlicem:)) o cok seviyor:))Mecbur
Boyumdan büyük işlere kalkışıyorum hayırlısı
Yoresel deyince benim aklima et ve sakatat geliyo nedense : (Tatlı ile başlayacağız bakalım sonrası neler gelecek:)
Tatlılarda var bakalım nasıl olacak:)Yoresel deyince benim aklima et ve sakatat geliyo nedense : (
Bakacaz:)) karman corban bi kategori olcak bence guzel bole olmasiTatlılarda var bakalım nasıl olacak:)
Aynen hep istediğiniz:)Bakacaz:)) karman corban bi kategori olcak bence guzel bole olmasi
Daha once yaptogin birseyse iyi olur yaa:)) ben hep yaptigim birseyi yapicam:)) yapincada konuya kazeni etiketlicem:)) o cok seviyor:))
Haha pek yakinda burda:)) musait oldugum en kisa zamanda yapicam:))Vayy merak ettim şimdi :)))
Yok ben sınıf temsilcisiyim pano,etkinlik hazırlığı var canım
Haha pek yakinda burda:)) musait oldugum en kisa zamanda yapicam:))
Beyti mi?Daha once yaptogin birseyse iyi olur yaa:)) ben hep yaptigim birseyi yapicam:)) yapincada konuya kazeni etiketlicem:)) o cok seviyor:))
Haha aynen oyle:)) hangi kategori sldirmaz onun soyleyim: diyet yemekleri:))Bu kategori kilo aldırır
Pinky nerdesin bacim hosgrldin:) yok beyti degil:))Beyti mi?
Hayırlı akşamlar hanımlar