- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
aynenAynen canım şimdi keyfine bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenAynen canım şimdi keyfine bak
Ohhh ne güzel pazar sefası yaptınSenin tarif ne zaman gelecekHoşbulduk ablam iyiyim çok şükür gezmeden geldim de biraz önce
Yorulmuşum oturdum KK' yı karıştırıyorum
AynenOhhh ne güzel pazar sefası yaptınSenin tarif ne zaman gelecek
İnşaallah canımAynen
Daha karar vermedim ne zaman yaparım Allah bilir
Önümüzdeki hafta olabilir
Senin tarif ne zaman geliyorİnşaallah canım
En uygun zamanda yapacağım:)Havada bozuk güneş açsın yapayım:)Hafta içi biraz problem olabilir:)Senin tarif ne zaman geliyor
Hep sen mi soracaksın ablam
Hoşgeldin canım hayırdırSelam kizlar.. olmusum gebermisim bugun bana 3 gun gibi geldi:))
O zaman tarifine karar verdinEn uygun zamanda yapacağım:)Havada bozuk güneş açsın yapayım:)Hafta içi biraz problem olabilir:)
Aklımda istenmeyen iki tarif var ikisinden birini yapacağım.Biri Antep biri MalatyaAma Malatya ağır basıyorO zaman tarifine karar verdin
Senden kayısı kokulu lezzetler bekliyorum
Sen yaparsın da güzel olmaz mı en iddialı sensin bana göre bu kategorideAklımda istenmeyen iki tarif var ikisinden birini yapacağım.Biri Antep biri MalatyaAma Malatya ağır basıyor
Hosbulduk canim sende hosgeldin:)) her pazar kendime cok vskit ayirirdim bugun nerde yanlis yaptiysam yataga zor attim kendimi : ( sen nasilsin?Hoşgeldin canım hayırdır
Kakirdak semsegi diye bise var:))) aguhaha bana gorede degil:))Ben çoğunu bilmiyorum
Bu kategori bana göre değil
Kakirdak semsegi diye bise var:))) aguhaha bana gorede degil:))
İnşaallah canım bakalım:)Sen yaparsın da güzel olmaz mı en iddialı sensin bana göre bu kategoride
Bilmediğimiz yemekleri öğrenirsek süper olur
İyiyim canım çok şükürHosbulduk canim sende hosgeldin:)) her pazar kendime cok vskit ayirirdim bugun nerde yanlis yaptiysam yataga zor attim kendimi : ( sen nasilsin?
Bildigimizi yapicaz bizde napalim yani:))
Yukarıda etiketlenmiş tariflerin 3-4 tanesini biliyorum sadece
Bilmekten kastım yedim sadece
Yapmayi bilmiyorum
Allah iyilik versin boncuum:)) bu kategori millet baya tembel sanki konu yok henuz:))İyiyim canım çok şükür