• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Ohh mis. Burda yağmur var :110:
Burası çok güzeldi herkes mangalın kapan gelmiş daha yeni girdik içeri 3 unude yıkadım sıra bende :KK14:

Piknik demek en az 1 makina çamaşır demek :KK14:

Burası çok güzeldi herkes mangalın kapan gelmiş daha yeni girdik içeri 3 unude yıkadım sıra bende :KK14:

Piknik demek en az 1 makina çamaşır demek :KK14:
Olsun bende çok severim mangal işini ;) üst baş kokuyor mecbur. Eve gelince bulasik çamaşır oluyor malesef:KK70:

Olsun bende çok severim mangal işini :KK66: üst baş kokuyor mecbur. Eve gelince bulasik çamaşır oluyor malesef:KK70:
Artık onları da yapacağız bı restoranta yemek yemek de güzel olmuş piknik daha bir samimi gelir hep bana :))

Aynı fikirdeyim. Babam bizi her hafta sonu pikniğe getirirdi. :KK68:Evlenince o günleri aramiyor değilim. Eşim pek sevmiyor mangal işini, pikniği:110:
hayırlı akşamlar :)
Nasılsın canım bugün test yaptın mı:anneadayı::nazar::KK200:

Nasılsın canım bugün test yaptın mı:anneadayı::nazar::KK200:
Iyiyim canım, sen nasılsın ?

Idrar testlerine elveda ettim. Yarın akşam tekrar kan vereceğim. Yükselmeye bakıp klinige bilgi vereceğiz :)

Iyiyim canım, sen nasılsın ?

Idrar testlerine elveda ettim. Yarın akşam tekrar kan vereceğim. Yükselmeye bakıp klinige bilgi vereceğiz :)
İyiyim canım sağol:KK60:
Hadi bakalım hayırlısı:KK19:

:KK200:

Sen neler yaptın bugün, yoktun ?:KK19:
Okudum ama yazmaya fırsat bulamadım:)Arkadaşım geldi onunla oturduk sonra banyo,ütü ,çamaşır,yemek derken saat geldi geçti:)

Okudum ama yazmaya fırsat bulamadım:)Arkadaşım geldi onunla oturduk sonra banyo,ütü ,çamaşır,yemek derken saat geldi geçti:)
Yine dolu dolu birgün geçti desene, Allah kolaylık versin.:KK15:

Back