- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
Burası çok güzeldi herkes mangalın kapan gelmiş daha yeni girdik içeri 3 unude yıkadım sıra bendeOhh mis. Burda yağmur var
Piknik demek en az 1 makina çamaşır demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası çok güzeldi herkes mangalın kapan gelmiş daha yeni girdik içeri 3 unude yıkadım sıra bendeOhh mis. Burda yağmur var
Olsun bende çok severim mangal işini üst baş kokuyor mecbur. Eve gelince bulasik çamaşır oluyor malesefBurası çok güzeldi herkes mangalın kapan gelmiş daha yeni girdik içeri 3 unude yıkadım sıra bende
Piknik demek en az 1 makina çamaşır demek
Artık onları da yapacağız bı restoranta yemek yemek de güzel olmuş piknik daha bir samimi gelir hep bana :))Olsun bende çok severim mangal işini üst baş kokuyor mecbur. Eve gelince bulasik çamaşır oluyor malesef
Hiç anlaşılmıyor1,5 yıl nasıl anlaşılmamış
Karışık duygularda mıydı acaba
Aynı fikirdeyim. Babam bizi her hafta sonu pikniğe getirirdi. Evlenince o günleri aramiyor değilim. Eşim pek sevmiyor mangal işini, pikniğiArtık onları da yapacağız bı restoranta yemek yemek de güzel olmuş piknik daha bir samimi gelir hep bana :))
hayırlı akşamlar :)Hayırlı akşamlar
Nasılsın canım bugün test yaptın mıAynı fikirdeyim. Babam bizi her hafta sonu pikniğe getirirdi. Evlenince o günleri aramiyor değilim. Eşim pek sevmiyor mangal işini, pikniği
hayırlı akşamlar :)
Iyiyim canım, sen nasılsın ?Nasılsın canım bugün test yaptın mı
İyiyim canım sağolIyiyim canım, sen nasılsın ?
Idrar testlerine elveda ettim. Yarın akşam tekrar kan vereceğim. Yükselmeye bakıp klinige bilgi vereceğiz :)
İyiyim canım sağol
Hadi bakalım hayırlısı
Okudum ama yazmaya fırsat bulamadım:)Arkadaşım geldi onunla oturduk sonra banyo,ütü ,çamaşır,yemek derken saat geldi geçti:)
Sen neler yaptın bugün, yoktun ?
Yine dolu dolu birgün geçti desene, Allah kolaylık versin.Okudum ama yazmaya fırsat bulamadım:)Arkadaşım geldi onunla oturduk sonra banyo,ütü ,çamaşır,yemek derken saat geldi geçti:)
Boş günümüz yok canım:)Yine dolu dolu birgün geçti desene, Allah kolaylık versin.
3 çocuk, okul ev derken illaki haftasonu da yoğun geçiyordur. Benim için de yoğun günler yakınBoş günümüz yok canım:)
Hayırlı akşamlar canım :)Hayırlı akşamlar yörelerin bütün güzelleri
Hoşgeldin canım nasılsınHayırlı akşamlar yörelerin bütün güzelleri
Aynen canım şimdi keyfine bak3 çocuk, okul ev derken illaki haftasonu da yoğun geçiyordur. Benim için de yoğun günler yakın
Saolasın canımHayırlı akşamlar canım :)
Hoşbulduk ablam iyiyim çok şükür gezmeden geldim de biraz önceHoşgeldin canım nasılsın