- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
Benim için değil piknik için sepetimi hazırlıyorum yürüyüş için güzel bir günNe kadan skıcı bir pazar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için değil piknik için sepetimi hazırlıyorum yürüyüş için güzel bir günNe kadan skıcı bir pazar..
Bide meme estetiğine yazan erkek bir üye vardı o mu acabaYeni üye olunca öyle oluyor bende yeni üye iken dışlanmış gibi hissediyordum kendimi
Bı yöneticiler bı kendi biliyor kim neyin nesi ama kadın olmadığı kesindi o kadar iyi yazismis ki herkesle birde proı üye olmuştu ben ondan güvendim kadın olduğuna yoksa kiblemek uzereydim kendisini ben koblemeden kiblemisler
Benim tanıdığım o değildi benim tanıdığım özellikle bebek aşamasında olup çalışma üzerinde olanlar la takılıyorduBide meme estetiğine yazan erkek bir üye vardı o mu acaba
Yürüyüşü dun yaptık :)Benim için değil piknik için sepetimi hazırlıyorum yürüyüş için güzel bir gün
Biz çok seviyoruz hava güneşli burda :)Yürüyüşü dun yaptık :)
Valla hic sevmiyirm pikngi
Burası da güneşli :)Biz çok seviyoruz hava güneşli burda :)
Sapık ne anliyorlarsaBenim tanıdığım o değildi benim tanıdığım özellikle bebek aşamasında olup çalışma üzerinde olanlar la takılıyordu
Kendince taktik veriyor muss vs
Sağol abla, amin. Allah razı olsun :)
Sağol canım, amin. Rabbim sana ve tum isteyenlere de nasip etsin :)
Bunu bilmiyordum :)
Yok canım daha katılmak ve katılmamak arasindayimTarifini nevresteye bildirdin mi ? :)
iyiyim canım, sen nasılsın ?
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda tek çift farketmiyor.
Allah’ım lütfen lütfen lütfen inşallah ikiz olur yaaaaaaaa
Rahmetli kimSelammmmmm rahmetli bu emojiyi çok kullanırdı
Tarifler kapılıyor yanlızYok canım daha katılmak ve katılmamak arasindayim
O kız erkek şahıs niğsan ağabeyRahmetli kim
Tarifler kapılıyor yanlız
Amin aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnSağlıklı sıhhatli olsunlarda tek çift farketmiyor.
Rabbim sanada nasip etsin en kisa surede
O kız erkek şahıs niğsan ağabey
Birde bunuSelammmmmm rahmetli bu emojiyi çok kullanırdı
Ohh mis. Burda yağmur varEki Görüntüle 2202959 mis gibi cam havası :))
Yok canım daha katılmak ve katılmamak arasindayim