- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
Bilmiyorum abla belki şubeden alırım :) duruma göre ama hiç ümidim olmadı kazanacagima dair ://Nasıl yani 1. olursan hediyeyi eşin yüzünden almayacak mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum abla belki şubeden alırım :) duruma göre ama hiç ümidim olmadı kazanacagima dair ://Nasıl yani 1. olursan hediyeyi eşin yüzünden almayacak mısın
1.5 yıl aramızda takılan erkek gördü bı gözler sen hatırlıyor musun ablaOrası hiç belli olmaz
ben ilk üye olduğumda sohbet topiklerine selam diye giriş yapıyordum, erkek üye muamelesi görüyordum1.5 yıl aramızda takılan erkek gördü bı gözler sen hatırlıyor musun abla
Nasil yanii hic caktirmadan aranizda devam etti oyle mi1.5 yıl aramızda takılan erkek gördü bı gözler sen hatırlıyor musun abla
Ben de selam diye girerim selamlar gunaydin falan:))ben ilk üye olduğumda sohbet topiklerine selam diye giriş yapıyordum, erkek üye muamelesi görüyordum
genelde ilk üye olduğum zaman oluyorduBen de selam diye girerim selamlar gunaydin falan:))
1,5 yıl nasıl anlaşılmamış1.5 yıl aramızda takılan erkek gördü bı gözler sen hatırlıyor musun abla
1,5 yıl nasıl anlaşılmamış
Karışık duygularda mıydı acaba
Olabilir. Benim üye olduğum zaman da aynı sorun vardı. Kadınlar aralarında konuşuyor, acaba gecenki kişi mi, korkuyorum falan bidaha da yazmadım zaten. Üye tarihi ilerledikçe hersey oturdu hemen yeni üye olunca dikkat çekiyorsun, profile bakıyorlar1,5 yıl nasıl anlaşılmamış
O tehlike ilk üye olunca oluyor geneldeSelam yazacaktim vazgectim
Günaydın, hayırlı sabahlar
Belki takım değiştirmek istiyordu
Bizim takima transfer olmak istiyordu
Ben direk tüp bebek topiği ile başladığım için, hiç böyle birşey yaşamadım sanırımOlabilir. Benim üye olduğum zaman da aynı sorun vardı. Kadınlar aralarında konuşuyor, acaba gecenki kişi mi, korkuyorum falan bidaha da yazmadım zaten. Üye tarihi ilerledikçe hersey oturdu hemen yeni üye olunca dikkat çekiyorsun, profile bakıyorlar
Hayırlı sabahlar ablacımSelam yazacaktim vazgectim
Günaydın, hayırlı sabahlar
Ben o zamanlar çiçeği burnunda taze gelindim, çocuk düşünmüyorduk
Ben direk tüp bebek topiği ile başladığım için, hiç böyle birşey yaşamadım sanırım
Bir ayagimiz aydinda oradan biliyorumBak biliyor yahuuuuuuuuuuu
anam geleyim nerdesin yetişeyim hemennnnn
anammmmmm takvime gellllll
Yeni üye olunca öyle oluyor bende yeni üye iken dışlanmış gibi hissediyordum kendimiben ilk üye olduğumda sohbet topiklerine selam diye giriş yapıyordum, erkek üye muamelesi görüyordum
Bı yöneticiler bı kendi biliyor kim neyin nesi ama kadın olmadığı kesindi o kadar iyi yazismis ki herkesle birde proı üye olmuştu ben ondan güvendim kadın olduğuna yoksa kiblemek uzereydim kendisini ben koblemeden kiblemisler1,5 yıl nasıl anlaşılmamış
Bende böyle düşünüyordum erkek ama kadın hissediyordu sanırım kendini çünkü bizzat kendisi ile yazistim kadına dair bilmediği şey yoktu
Belki takım değiştirmek istiyordu
Bizim takima transfer olmak istiyordu