- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
İnsAynen bu daha iyi oldu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsAynen bu daha iyi oldu:)
Kazanamayacağımi düşündüğümde n hiç orasını düşünmedimPeki, yarışmalara katılıyorsun. Oldu da 1. oldun ve hediye geldi eve.
Bu nereden geldi diye sormaz mı?
Bunu bilemezsin kiKazanamayacağımi düşündüğümde n hiç orasını düşünmedim
Belki de hediye ederim birine çünkü ben çorap alsam bile farkeder eşim biz birbirimizden habersiz hiç bişey almayiz zaten hep birlikte çıkarız :)Bunu bilemezsin ki
Bizde öyleyiz, birbirimizden gizli iğne almayız.Belki de hediye ederim birine çünkü ben çorap alsam bile farkeder eşim biz birbirimizden habersiz hiç bişey almayiz zaten hep birlikte çıkarız :)
Nasıl yani 1. olursan hediyeyi eşin yüzünden almayacak mısınBelki de hediye ederim birine çünkü ben çorap alsam bile farkeder eşim biz birbirimizden habersiz hiç bişey almayiz zaten hep birlikte çıkarız :)
Birgün araba ile gezerken, tüp bebek topiğinden arkadaşım aradı. Kapattığımda yine KK mı dedi, evet dedim.Nasıl yani 1. olursan hediyeyi eşin yüzünden almayacak mısın
Ama aramızda erkekler olabilirBizim muhabbet gibi muhabbet edebildiklerine göre onlarda bizden sayılırBirgün araba ile gezerken, tüp bebek topiğinden arkadaşım aradı. Kapattığımda yine KK mı dedi, evet dedim.
Biliyor musun dedi, erkekler klubü diye bir forum olsa, orası da kadından geçilmez dedi
Bende, KK da böyle bir sıkıntı yok dedim. Erkekler girince hemen anlaşılıyor dedim, koptu.
Doğrudur, direk muhabbetin gideceği yol belli dedi.
Her muhabbete giriyoruz burada, erkeklerin yemek topiğinde böyle mevzuların döneceğini düşünebileceklerini sanmıyorum.Ama aramızda erkekler olabilirBizim muhabbet gibi muhabbet edebildiklerine göre onlarda bizden sayılır
Orası hiç belli olmazHer muhabbete giriyoruz burada, erkeklerin yemek topiğinde böyle mevzuların döneceğini düşünebileceklerini sanmıyorum.
Hadi Kazen emmi patron, senelerdir alışmış ve bıkmıştır kadın muhabbetlerinden
Başka erkek gireceğini sanmıyorum. Tabii, +18 ve BDV’yi buna katmıyorum
Yapar birgün gösteririm inşallah canım meşakkatli bişeyYuvarlama bilmiyorum nasıl bişey ki ://
yok yuvarlama Denir bizde kıyma soğan un yumurta tuz karabiber yoğurt şekil ver kızart sonra renkli et suyu yapıp pişer nohutla üstüne yoğurtla yenirYuvalama diyor galiba. Köfteli nohutlu yöresel bir çorba
Bak biliyor yahuuuuuuuuuuuAydinlilar çok yapar
anam geleyim nerdesin yetişeyim hemennnnn
Bugünlerde menülerinmin arasından kiraz yaprağı sarması fırlayabilir bize gel
anammmmmm takvime gellllllBaktım bulamadım zaten
Waaov birden gözümde canlandı,
Orası hiç belli olmaz
Oturur ağlarım ama şimdi deme böyle çok duygusala bağladımHaber vermek için bitane insanım yok ki arim konusim, biz siz varsınız. Iyiki varsınız
Sağol abla, amin. Allah razı olsun :)C A N O , Allah kucağında görmeyi nasip etsin canım. Isteyen herkese nasip olsun inşallah
Sağol canım, amin. Rabbim sana ve tum isteyenlere de nasip etsin :)C A N O
Hadi gozun aydin olsun ikisi de olmus gibi gorunuyor.. hayirlisiyla Rabbim tamamina erdirsin
Bunu bilmiyordum :)Yapar birgün gösteririm inşallah canım meşakkatli bişey
yok yuvarlama Denir bizde kıyma soğan un yumurta tuz karabiber yoğurt şekil ver kızart sonra renkli et suyu yapıp pişer nohutla üstüne yoğurtla yenir
Bak biliyor yahuuuuuuuuuuu
anam geleyim nerdesin yetişeyim hemennnnn
anammmmmm takvime gellllll
Oturur ağlarım ama şimdi deme böyle çok duygusala bağladım
Sagol boncuum:))Ellerine sağlık canım
Birde yukselme sayisina gore ikiz mi degil mi bakabiliyolar yaGebelik hormonu yükselmiş canım, tuttuğunu gösteriyor