- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Kımse bılmez benım tarıfı sadece yöreye aıt amacım herkese göstermek tanıtmak
Şimdi dahada merak ettim
Kolay gelsin şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kımse bılmez benım tarıfı sadece yöreye aıt amacım herkese göstermek tanıtmak
Benim hep ortada telefonum, eşim nadiren kendi telefonunun şarjı yoksa alır eline.Benim çocuklar bile kurcalamaz.Hiç hoşlanmam
Cocuklar kendı parmal ızlerınıde yaptılar bnm teleBenimki de öyle çocuklar uykuda tutuyor parmağımı
Tesekkür ederımŞimdi dahada merak ettim
Kolay gelsin şimdiden
Benimkini hep alır o yüzden baksetmiyirum kk dan açık olsa girer bakar yani ://Benim hep ortada telefonum, eşim nadiren kendi telefonunun şarjı yoksa alır eline.
Yok benimki çok nadir karıştırır:)Yoksa kullanmak için hiç almaz.Benim de ortada ama almazlar:)Benim hep ortada telefonum, eşim nadiren kendi telefonunun şarjı yoksa alır eline.
Benimkini hep alır o yüzden baksetmiyirum kk dan açık olsa girer bakar yani ://
Benden fazla onda dir evde olunca kızı uyuturken alırım
Benimki ile dışardan okuyorduk burayı hala da okuyoruz ben ilk birayı göğüs estetiği için keşfettim aslında
Zaten hep KK da olmamdan şikayetçi, asla bakmaz
Watzup mesajlarımı silerim ve sessizde olur gruplarım. İnstagramımı çok kurcalar
Bende onun telefonunu alt üst ederim
un helvası kavurdum öyle uzaniyorum, daha tarifi yapmadim. Sunum vs dusunmedim doğaçlama olcak yine bakalim. Bu tarife ne yapabilirim modernNiye ses vermiyorsunuz
Ellerine sağlık afiyet olsunAdı yeterun helvası kavurdum öyle uzaniyorum, daha tarifi yapmadim. Sunum vs dusunmedim doğaçlama olcak yine bakalim. Bu tarife ne yapabilirim modern
Abla herkes iddialı senin laflara bakarsak pırasa ıspanak yapacak yok herhalEllerine sağlık afiyet olsunAdı yeter
Burası hep açık benim, sayfa yanda durur. Çift tıklasa girer ama, kadın muhabbetlerini sevmez.Benimki ile dışardan okuyorduk burayı hala da okuyoruz ben ilk birayı göğüs estetiği için keşfettim aslında
Ama gerek yok falan dedi eşim üyelik için
Sonra doğum yapacağım zAman çok işime yaradı burası
Doğum sonrası problemlerde üye oldum o hep gerek yok dediği için ona bahsetmedim
Ama w..... Msj geldiğini de girer yakinindausa açık denk gelse eminim buraya da bakar
Yok gibi görünüyorAbla herkes iddialı senin laflara bakarsak pırasa ıspanak yapacak yok herhal
tesekkur ederim.Adini duyunca bi acıkıyor insan. Ama tek benimki degil herkesin ki iddaali her Zaman ki gibiEllerine sağlık afiyet olsunAdı yeter
Öyle olacak canımtesekkur ederim.Adini duyunca bi acıkıyor insan. Ama tek benimki degil herkesin ki ideali her Zaman ki gibi
Benimkide sevmez ama yazistigim biri ile en son ne konuşmuştuk diye bı geriye gider bildirimi görünceBurası hep açık benim, sayfa yanda durur. Çift tıklasa girer ama, kadın muhabbetlerini sevmez.
benim ilk saydıklarım komik geldi düşününce ne kadar da basite kacmisimYok gibi görünüyor
Aynen bu daha iyi oldu:)benim ilk saydıklarım komik geldi düşününce ne kadar da basite kacmisim
Peki, yarışmalara katılıyorsun. Oldu da 1. oldun ve hediye geldi eve.Benimkide sevmez ama yazistigim biri ile en son ne konuşmuştuk diye bı geriye gider bildirimi görünce
Ben çok yazisirim hani kendine annesine atıp tutuyor muyum diye sanırım yapmayan Allah in kulu değilim