- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
O zaman emekli olmam bana neYa teknik sorun sende de olursa ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman emekli olmam bana neYa teknik sorun sende de olursa ne olacak
Yeni arkadaşımız@yorgun anneanne kimdir:))
Benim dünden yemeğim var.Eşim yok zaten:)Yemek telaşeniz yok mu bu aksam, herkesler burda tarif kalmayacak valla
Kac yasindanu anneanne:)Yeni arkadaşımız
Hoş geldin canım, biz balık yedik. En rahat yemek salata çorba yetiyor. Sen balık sevmiyordun gerçi. Sebzeli bulgur pilavı ve yanına mis gibi cacık yap. Ikısı iyi gidiyorOhffvar canimds fikir yok.. canim bise yapmak istemiyor: (
Yedik çoktanYemek telaşeniz yok mu bu aksam, herkesler burda tarif kalmayacak valla
Yarasin bebise:)) biri yer oteki yemez: (Hoş geldin canım, biz balık yedik. En rahat yemek salata çorba yetiyor. Sen balık sevmiyordun gerçi. Sebzeli bulgur pilavı ve yanına mis gibi cacık yap. Ikısı iyi gidiyor
Çok salmıyorum kendimi tatlı yediğime bakmayınEvet iyisin canım:)Aşağı yukarı aynı sayılırız:)Ben bu sıra aldım 1-2 kilo
Daha kaynaşmadık ama kızı var buraya gelip annesi için tarif ayırtmıştı:)Kac yasindanu anneanne:)
sen bilirsinO zaman emekli olmam bana ne
Benim ki de yok bu akşamBenim dünden yemeğim var.Eşim yok zaten:)
Aksam saatine kalmışsınız, biran önce gidin gelinYedik çoktan
Ama market alışverişine çıkmam lazım, hava buz evden çıkmak istemiyorum
Yürüyüş ve hareket edemiyorum ondan aldım galiba:)Ama istesem 1 ayda veririm:)Pek istekli değilim:)Çok salmıyorum kendimi tatlı yediğime bakmayın
Senin çıtır olduğunu biliyordum
Benim ki gece gelecek:)sen bilirsin
Benim ki de yok bu akşam
Aksam saatine kalmışsınız, biran önce gidin gelin
Gideceğiz inşallah, hadi diyip duruyor herifimsen bilirsin
Benim ki de yok bu akşam
Aksam saatine kalmışsınız, biran önce gidin gelin
Super enercikli bi ablamiz6 cocuk 3 torunu var yanlis bilmiyosam@yorgun anneanne kimdir:))
Senin işinde zor, hepsinin yediğini yapmak zorundasınYarasin bebise:)) biri yer oteki yemez: (
hm iyi o zaman :)Benim ki gece gelecek:)
Sende neyi bekliyorsun. Montunu giy, hava sogukGideceğiz inşallah, hadi diyip duruyor herifim
Ohne guzel ama yorgun: (Super enercikli bi ablamiz6 cocuk 3 torunu var yanlis bilmiyosam
Bu yasimda 4 cocukla ben bile yorgunum napsin kadinOhne guzel ama yorgun: (
Oh ne guzel.. ay nevosummm su cocuklar buyuyup ben gorecekmiyimki: (Daha kaynaşmadık ama kızı var buraya gelip annesi için tarif ayırtmıştı:)
Kac yasinda seninkiler? Bende 3 cocukla bitigim bi aralarBu yasimda 4 cocukla ben bile yorgunum napsin kadin