Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de daha yuvarlak olsa daha iyiydi değil mi?Bir küçük eleştiri de benden :)
Sunumda çokça lahmacun görmek isterdim üst üste sıralanmış şekilde
Eki Görüntüle 2210857
Benimkine de kızabilir,bugün sana kızma hakını kullansın ,yarına bakarızSen yine etiketleyebilirsin, dikkati benden dağılsın diye demiyorum yanlış anlama
Senin söyleyeceğin şey daha mühim olacaktır
Lahmacun şüphesiz en sevdiğim şeydir kahvaltıda da götürürümBir de daha yuvarlak olsa daha iyiydi değil mi?
Evet guzelmis bu sunum:))Bir küçük eleştiri de benden :)
Sunumda çokça lahmacun görmek isterdim üst üste sıralanmış şekilde
Eki Görüntüle 2210857
Hain domdomBenimkine de kızabilir,bugün sana kızma hakını kullansın ,yarına bakarız
bAK BAŞKA ŞEYDE ETİKETLEDİM ,SIRf senin içinHain domdom
Aynı hisler bende de mevcutLahmacun şüphesiz en sevdiğim şeydir kahvaltıda da götürürüm
Şekli farketmez üçgen bilem olabilir :)
Açılacak konuda sunum açısından yardımcı olurum canım üzülme olsun paylaşmak güzeldir :)Evet guzelmis bu sunum:))
Ohff ya aslina bakarsan o gun yapio sunumu yaptim kiz gene hastaydi. Sunuma kendjmi veremedim bile hersey acele oldu..
Sagol canim:) boncuum 1. Oldu yabanciya gitmedi nasilsa:)Açılacak konuda sunum açısından yardımcı olurum canım üzülme olsun paylaşmak güzeldir :)
Kızabileceği şeye etiketlemedinbAK BAŞKA ŞEYDE ETİKETLEDİM ,SIRf senin için
Yine Caps Lock
Herşeye sabredebilirim ama lahmacuna aslaAynı hisler bende de mevcut
Esas yeni kategoride özelden birbirimize danışsak mesela ,ben hepinize yanlış fikir versem ,ben kazansamAçılacak konuda sunum açısından yardımcı olurum canım üzülme olsun paylaşmak güzeldir :)
Yemeklerin sultanına gittiSagol canim:) boncuum 1. Oldu yabanciya gitmedi nasilsa:)
Çok güzel fikirEsas yeni kategoride özelden birbirimize danışsak mesela ,ben hepinize yanlış fikir versem ,ben kazansam
Osmanoğluna ya da çavuşoğluna mı gitsekHerşeye sabredebilirim ama lahmacuna asla
Diyeti hiç yapmıyormuşcasına bozarım :)
Sağol canımSagol canim:) boncuum 1. Oldu yabanciya gitmedi nasilsa:)