- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Ben el atarım hepsine 20 tarif olsa hergün birinize gelirim süsler evime dönerimEsas yeni kategoride özelden birbirimize danışsak mesela ,ben hepinize yanlış fikir versem ,ben kazansam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben el atarım hepsine 20 tarif olsa hergün birinize gelirim süsler evime dönerimEsas yeni kategoride özelden birbirimize danışsak mesela ,ben hepinize yanlış fikir versem ,ben kazansam
Sahi biz neden çekiniyoruz
Cesaret smileyi
Akşam akşam olacak iş mi kim açtı bu konuyuOsmanoğluna ya da çavuşoğluna mı gitsek
Tontri açtıAkşam akşam olacak iş mi kim açtı bu konuyu
İlla kilomda 65' i vurduracaklar banaTontri açtı
Aynen canim:)Yemeklerin sultanına gitti
O kadar tatlı yiyerek 65’i görmediysen, lahmacunla görmezsin ballımİlla kilomda 65' i vurduracaklar bana
Kaç kilosunİlla kilomda 65' i vurduracaklar bana
Lshmacun gonullerin padisahi:)Tontri açtı
Allahtan yavaş kilo alıyorum, kapılardan geçemem yoğusamO kadar tatlı yiyerek 65’i görmediysen, lahmacunla görmezsin ballım
61 :)Kaç kilosun
Boyun kısa değilse iyisin:)
:) nerde 3. Madalya:)Sağol canım
1.64 boyum eh idare ederim :))Boyun kısa değilse iyisin:)
Kazen gelirse verir diye bekliyorum:):) nerde 3. Madalya:)
Ya teknik sorun sende de olursa ne olacakKazen gelirse verir diye bekliyorum:)
Evet iyisin canım:)Aşağı yukarı aynı sayılırız:)Ben bu sıra aldım 1-2 kilo1.64 boyum eh idare ederim :))
Ohffvar canimds fikir yok.. canim bise yapmak istemiyor: (Yemek telaşeniz yok mu bu aksam, herkesler burda tarif kalmayacak valla