Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Lahmacun demişken, ben lahmacunun iç harcını evde hazırlayıp, pide lahmacun salonu var mahallede oraya veriyorum, tanesini 1 liradan yapıyor, yoksa hamur yoğur, aç, pişir tek tek uzun iş.
Lahmacun demişken, ben lahmacunun iç harcını evde hazırlayıp, pide lahmacun salonu var mahallede oraya veriyorum, tanesini 1 liradan yapıyor, yoksa hamur yoğur, aç, pişir tek tek uzun iş.
Olmaz mi:) 6 yildir uyku yok:)) birde cok yenek seciyolar ve yedirmedi mesele. Buyuk yiyo kendi sukur.. kucuk oglum kizi kiskaniyo banada sen yedir diyo:))
Merhaba kızlarTariflere baktım da harika görünüyor gercekten. Nevreste ablam tebrik ederim 3. Madalyan gelmiş oylama da bugün bitmiş çok sevindim oy kullanamadığımaBu kadar güzel tariflerin arasında seçim yapmak zor olurdu.
Olmaz mi:) 6 yildir uyku yok:)) birde cok yenek seciyolar ve yedirmedi mesele. Buyuk yiyo kendi sukur.. kucuk oglum kizi kiskaniyo banada sen yedir diyo:))
Bendensin gel suraya Benimkilerin de uyku sorunu var dogduklarindan beri bi de bizimkiler oyle masada oturup yemek yemezlerhemen masada ne var ne yok siyirip atiyolar mama sandalyesinde de oturmuyolaro yuzden ben tabak elimde odaya girince bir birini itmeye basliyolar ben yicem bana ver bana ver diye1i neredeyse havayla besleniyor cok pimpirikli