- 16 Ağustos 2010
- 292.915
- 602.611
- 43
Büyürler canım inşaallahSağlık olsunOh ne guzel.. ay nevosummm su cocuklar buyuyup ben gorecekmiyimki: (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyürler canım inşaallahSağlık olsunOh ne guzel.. ay nevosummm su cocuklar buyuyup ben gorecekmiyimki: (
Hep ben mi bekleyeceğim, birazda o beklesin.hm iyi o zaman :)
Sende neyi bekliyorsun. Montunu giy, hava soguk
Arabanız var nede olsa, gidersiniz. :) araba olmasa daha zor oluyorHep ben mi bekleyeceğim, birazda o beklesin.
Hakikaten çok soğuk, hiç gidesim yok. Fakat buzdolabına fare düşse, açlıktan ölür
Mecbur gideceğim, ama ne zaman
Bende öyle yapıyorum.Bizim ekmek fırınlarında yapılıyor:)Pide fırınları var.Lahmacun demişken, ben lahmacunun iç harcını evde hazırlayıp, pide lahmacun salonu var mahallede oraya veriyorum, tanesini 1 liradan yapıyor, yoksa hamur yoğur, aç, pişir tek tek uzun iş.
Bende urfada oldugum için içini hazırlayıp taş fırına gönderiyorum. Onlar yapıyorLahmacun demişken, ben lahmacunun iç harcını evde hazırlayıp, pide lahmacun salonu var mahallede oraya veriyorum, tanesini 1 liradan yapıyor, yoksa hamur yoğur, aç, pişir tek tek uzun iş.
Benimkilerden buyugu 9 yasinda ufaklar ucuz subatta 3 olacaklar insallah:))Kac yasinda seninkiler? Bende 3 cocukla bitigim bi aralar
Ay masallah buyumusler neyseki bacim:)Benimkilerden buyugu 9 yasinda ufaklar ucuz subatta 3 olacaklar insallah:))
tontriko banane ben hamura uğraşmayı seviyorum kendim yaparım diyorBende urfada oldugum için içini hazırlayıp taş fırına gönderiyorum. Onlar yapıyor
Market alisverisine bayilirim hele hele temizlik reyonundan ayrilmak istemem esim market arabasiyla ittiriyo millet gecemiyor diyeHep ben mi bekleyeceğim, birazda o beklesin.
Hakikaten çok soğuk, hiç gidesim yok. Fakat buzdolabına fare düşse, açlıktan ölür
Mecbur gideceğim, ama ne zaman
Omrumden bi 10 senemi yemislerdir kesinAy masallah buyumusler neyseki bacim:)
Yarışmaya uyuyor ne yapsın kadın. zaten tontişe hamur açmak yemek yapmaktan daha kolay geliyormuştontriko banane ben hamura uğraşmayı seviyorum kendim yaparım diyor
Haha onu yolla bekle cok is:)) kendim yaparim hemen:)tontriko banane ben hamura uğraşmayı seviyorum kendim yaparım diyor
Inanirim: ( ortalamabi cocuk 2 sene goturuyo seninki 3 kati. Benim son numarada 5 yil yaslanmisim hissini verdi bana:)Omrumden bi 10 senemi yemislerdir kesin
Seninkiler kac yasinda?:))Inanirim: ( ortalamabi cocuk 2 sene goturuyo seninki 3 kati. Benim son numarada 5 yil yaslanmisim hissini verdi bana:)
6-4-1..Seninkiler kac yasinda?:))
Allah bagislasin:))uyku sorunu neyim var mi:))6-4-1..
Olmaz mi:) 6 yildir uyku yok:)) birde cok yenek seciyolar ve yedirmedi mesele. Buyuk yiyo kendi sukur.. kucuk oglum kizi kiskaniyo banada sen yedir diyo:))Allah bagislasin:))uyku sorunu neyim var mi:))
Bendensin gel surayaOlmaz mi:) 6 yildir uyku yok:)) birde cok yenek seciyolar ve yedirmedi mesele. Buyuk yiyo kendi sukur.. kucuk oglum kizi kiskaniyo banada sen yedir diyo:))