- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3uzden baska da mi var canim.Onur Omur Ozan:))
Sen de kardeslerine cakiyo muydun bi kac taneBilmem uzaktan olabilir belki ben çok şirin dim bebek Ken ve çok yaramazdim aman dikkat et bana benzeyene
O zaman temizdi ama simdi pislik icinde yuzucez az kaldiİsimleriyle büyüsünler inşaallah. Ama temiz iş haa :))) iki seferde 4 çocuk
Bi de 9 yasinda kizim var:)))3uzden baska da mi var canim.
Masallah o da benim kizimlaymis.. oglanlar kac yasindalar.Bi de 9 yasinda kizim var:)))
Ben komşu çocuklarını isiriyordum her akşam şikayete geliyorlardıSen de kardeslerine cakiyo muydun bi kac tane
O zaman temizdi ama simdi pislik icinde yuzucez az kaldi
Ayyyy yerim yerrr. Masallah subhanallah Allah bagislasinAhanda olayin kahramanlariEki Görüntüle 2210582
Nevreste canim ben hic kadin Budu kofte yapmadim biliyonmu.senin yaptigin bildigin tarif varsa atsana buraya canim
Subatta 3 yaslari olacak insallahMasallah o da benim kizimlaymis.. oglanlar kac yasindalar.
Ahanda valla benimkilergecen ojeyle kapi camini catlattilarbiri de asiri cimri tum kurabiyeleri alir posete atar gezdirir oyle yemeye de kiyamazBen komşu çocuklarını isiriyordum her akşam şikayete geliyorlardı
Mesela evde nadir alınan şeyleri saklıyordum eskiden muz sık sık alınmazdu bende 4 kardeşim ben iki numarayim
Evde ne az kaldıysa saklardim kendime ablamı doverdim ..h
Hatta bir keresinde koştururken kapı camını kirmistim
Anneannem in buzdolabı yanındaki kuru larini tutuşturmustum ilk aklıma gelenler
Tesekkur ederim canimhepmizin yavrularini insallahAyyyy yerim yerrr. Masallah subhanallah Allah bagislasin
Güzelleri deyince direkt üstüme alındımHayırlı akşamlar forumun güzelleri
Elbise dolabından çürük️ muz çıkardı sakladigimi unuturdumSubatta 3 yaslari olacak insallah
Ahanda valla benimkilergecen ojeyle kapi camini catlattilarbiri de asiri cimri tum kurabiyeleri alir posete atar gezdirir oyle yemeye de kiyamaz
Bulmaz o nasil olsa eski kankilerden
Elbise dolabından çürük️ muz çıkardı sakladigimi unuturdum
Hoşgeldin canımHayırlı akşamlar forumun güzelleri
Hayırlı gecelerBen de kacar canlar:)))iyi geceler:))
Boşuna bekledim bunca zamanHoşgeldin canım