- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah, Allah nazardan saklasınAhanda olayin kahramanlariEki Görüntüle 2210582
Oyyyy maşaallahAllah yardımcın olsun canımAhanda olayin kahramanlariEki Görüntüle 2210582
Allahım ortadaki benim ortanciyi andırıyor hafif Sarı en yaramazi hangisi ??Ahanda olayin kahramanlariEki Görüntüle 2210582
opuyorum onları, benAhanda olayin kahramanlariEki Görüntüle 2210582
İlk fotolardaki baktım da benim evle aynı birebir mutfağı toparlamak bı saat sürüyor :/
Maşallah, Allah nazardan saklasın
Oyyyy maşaallahAllah yardımcın olsun canım
en yaramazi kapinin yanindakiAllahım ortadaki benim ortanciyi andırıyor hafif Sarı en yaramazi hangisi ??
Çok tatlılar Allah bağışlasın :)
MaşallahAhanda olayin kahramanlariEki Görüntüle 2210582
O da benim bebekliği me benziyor
en yaramazi kapinin yanindaki
Tesekkur ederiz teyzeleriopuyorum onları, ben
Orda daha ucuzler yoktu sen bi de sonlara gelİlk fotolardaki baktım da benim evle aynı birebir mutfağı toparlamak bı saat sürüyor :/
İsimleri ney
en yaramazi kapinin yanindaki
Maşallah
Akraba neyim olmayalimO da benim bebekliği me benziyor
Onur Omur Ozan:))İsimleri ney
Ben utanıyorum böyle atmaya benim arkadaşım var nasılsın ne yapıyorsun yazdığımda şak atıyor mutfağını kahve içerken ben atmıyorumTesekkur ederiz teyzeleri
Orda daha ucuzler yoktu sen bi de sonlara gel
Masallah canim Allah bagislasinTesekkur ederiz teyzeleri
Orda daha ucuzler yoktu sen bi de sonlara gel
Bilmem uzaktan olabilir belki ben çok şirin dim bebek Ken ve çok yaramazdim aman dikkat et bana benzeyene
Akraba neyim olmayalim
İsimleriyle büyüsünler inşaallah. Ama temiz iş haa :))) iki seferde 4 çocukOnur Omur Ozan:))
Ben utanmiyorum valla sonuc olarak temiz halini de ekliyorum ya ondanhos 5 dakika surmuyo ya olsunBen utanıyorum böyle atmaya benim arkadaşım var nasılsın ne yapıyorsun yazdığımda şak atıyor mutfağını kahve içerken ben atmıyorum
Hepimizinkini insallah canimMasallah canim Allah bagislasin