- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.630
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 9 ,6 ve 1.5 yaşında en küçüğü kız :))Sagolasintek tesellim o zaten canim
Ne zaman aciklanir ki:)yasminsay kuytuda kategori mi bekliyorsun
Bizimde hemen olmadı diye herkes ikiz olsın diye dua ediyordu. Bende ikincidr gözüm yok birine bile bakamicam belki diyordum ki 3 tane çok zordur. Gerçi biraz büyümüşler ama. Yine de zordur Allah yardımcınız olsun. Bende sizin temizlik konularınızı takip ediyordum. Bu ev nasıl bu hale gelir diye düşünmedim drğil. Birdr sadece kızın yatağı görününce şaşırmıştım şimdi anladım:)))Yok klomen tedavisi oyle bi sey degil
Klomen yumurta buyutmeye yardimci olan ilac
5gun kullandim sonra bi gittim 5 yumurtan var ama riskli olur diye catlama ignesi yapmayalim dedi doktor.yani 5de catlarsa 5iz olur diye:))ama 3 kendiliginden catladi ucuz oldu:))normalde bi tane yeterdi bana:)))))
Disariya cikmak iskence zaten
Bi de kresden eve gelince 5kata kucagimizda cikariyoruz asansor yok2si esimde 1i bende kolumuz kopuyor
Hem de nasil tam gun krese gitmelerine ragmen aksamlari bbile yetiyolar sagolsunlar
Allah bagislasin canimbenimkiler subatta 3 olacaklarBenim 9 ,6 ve 1.5 yaşında en küçüğü kız :))
Belli olmuyor geçen sefer akşam saatlerinde açıklanmıştı bazen sabahın 7 sinde 8 inde kazen emmi ye bağlıNe zaman aciklanir ki:)
Benim kızda Şubat 25Allah bagislasin canimbenimkiler subatta 3 olacaklar
Oylama bitince yeni kategori yok boşa beklemeyin:)Tamam abla nöbetteyim
Bu saatte hiç açılmaz boşa bekleme canım:)Belli olmuyor geçen sefer akşam saatlerinde açıklanmıştı bazen sabahın 7 sinde 8 inde kazen emmi ye bağlı
Yok, herif erken geldi, tv izliyoruzyasminsay kuytuda kategori mi bekliyorsun
Annem diyo o fotolari koyma rezil etme kendini ama baga ne ben seviyorum diyorumBizimde hemen olmadı diye herkes ikiz olsın diye dua ediyordu. Bende ikincidr gözüm yok birine bile bakamicam belki diyordum ki 3 tane çok zordur. Gerçi biraz büyümüşler ama. Yine de zordur Allah yardımcınız olsun. Bende sizin temizlik konularınızı takip ediyordum. Bu ev nasıl bu hale gelir diye düşünmedim drğil. Birdr sadece kızın yatağı görününce şaşırmıştım şimdi anladım:)))
Bu saatte kategorinin açıldığı nerede görülmüşyasminsay kuytuda kategori mi bekliyorsun
Geçen sefer öyle olmamış mıydı 10 da millet kapismisti tarifiBu saatte kategorinin açıldığı nerede görülmüş
Bu kategori gece açıldıBu saatte kategorinin açıldığı nerede görülmüş
Ama oylama bittikten sonra yani ertesi gün geç saatte açıldı.Şimdi oylama bitmedi:)Geçen sefer öyle olmamış mıydı 10 da millet kapismisti tarifi
Heh bende eşim yokken belki dedim bi ihtimalBu kategori gece açıldı
Oylama bittikten sonraBu kategori gece açıldı
Neden rezil olasın ki tanıdık biri var mı ki?Annem diyo o fotolari koyma rezil etme kendini ama baga ne ben seviyorum diyorum
Oglanlarin yataklari bizim odada
Ne fotosu kız :)Annem diyo o fotolari koyma rezil etme kendini ama baga ne ben seviyorum diyorum
Oglanlarin yataklari bizim odada
Onun derdi, oylama bitince kaç oy alındığı bilgisi silinmesiymiş.
Klası sarsılacakmış, KK’ya rezil olmak istemiyormuş
Bu sebeple, oy oranları silinsin diyor.