- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Sen bilmezsin gelip sürekli bana beceriksiz yemekleri yakıyor vs diye atıyor.Ama gelip bana oy vermiş ondan öyle yazdımBulmaz o nasil olsa eski kankilerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilmezsin gelip sürekli bana beceriksiz yemekleri yakıyor vs diye atıyor.Ama gelip bana oy vermiş ondan öyle yazdımBulmaz o nasil olsa eski kankilerden
Neyi bekledinBoşuna bekledim bunca zaman
Keyifler yerinde
Kategoriyi sözde katılmayacağım kategoriNeyi bekledin
Nereden biliyorsun belki çok uygun olacak:)Kategoriyi sözde katılmayacağım kategori
Bakalım bekliyoruz heyecanlaNereden biliyorsun belki çok uygun olacak:)
Yarın inşaallahBakalım bekliyoruz heyecanla
İste dili baska ici baska soyluyosa demek kiSen bilmezsin gelip sürekli bana beceriksiz yemekleri yakıyor vs diye atıyor.Ama gelip bana oy vermiş ondan öyle yazdım
Keyifler yerinde
Aynen öyle canım:)İste dili baska ici baska soyluyosa demek ki
Teşekkür ederim canımEvet çok şükür...
Tebrik ederim seni canım...
Sonuna kadar hak ettin...
Tarifin inanılmaz güzel lezzetli görünüyor...
Hayırlı olsun 3.mandalyan
Nevo simdiden seni kutlar ellerinden operimYarın inşaallah
Teşekkür ederimÖp bakalımNevo simdiden seni kutlar ellerinden operim
Oyy süpersin canim, esim bir kac yerde yemis bir ikidir de yapsana deyip duruyor bunu yapacağım yarın akşamaBu tarif ile yapabilirsin canım:)
500 gr kıyma
3 yemek kaşığı pirinç(akşamdan kalmış pirinç pilavı olabilir)
1 kuru soğan(orta boy)
Yarım demet maydanoz(isteğe bağlı)
Karabiber, pulbiber ve tuz
Kızartmak için:
Sıvıyağ ve 3 adet yumurta
Kavurma işlemi için zeytinyağı
Hazırlanışı
Pirinci küçük bir tencereye koyup üzerine 1 parmak çıkacak kadar su koyup kaynamaya bırakıyoruz.
Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişir.
Kıymanın üçte birini çok az zeytinyağı ile kavur.
Karıştırma kabına, haşlanmış pirinç, kavrulmuş ve kavrulmamış kıyma, rendelenmiş soğan(suyu sıkılmış), ince doğranmış maydanoz ve baharatları ekleyip karıştır.
İstediğiniz ebatlarda köfteler yapıyoruz.
Önce una sonra çırpılmış yumurtaya buluyoruz, kızgın yağda orta ateşte arkalı önlü kızartıyoruz..
İnşaallah istediği gibi olur:)Oyy süpersin canim, esim bir kac yerde yemis bir ikidir de yapsana deyip duruyor bunu yapacağım yarın akşama
Öyle etiketler çıkmıyor:)Bana oy veren herkese cook tesekkurler
Tebrik ederim ablacım tekrar benim etiketlerim olmuyo iki türlü de denedim olmadı kopyaladım tek tek yaptım yine olmadıÖyle etiketler çıkmıyor:)