- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.126
Kahvaltı olursa yandım benBirbirine benzeyen tarifler demişti sanki Nevreste abla tahminim belki kahvaltı olabilir 1 buçuk yıldan fazladır olmadı sanırım çünki makarna Deniz ürünleri yakın zamanda oldu ama belli olmaz yine de
İyi akşamlar :) kahvaltı derken kahvaltılık bir şeyler mi yoksa full kahvaltı mı?Kahvaltı olursa yandım ben
Bilmiyorum ki :/İyi akşamlar :) kahvaltı derken kahvaltılık bir şeyler mi yoksa full kahvaltı mı?
Boşver canım, eşin çocukların mutlu olun, geçinin. Kapıları kapatınca evde siz başbaşa kalıyorsunuz. Kimseyi memnun edemezsin zaten. Salla gitsin :)Herşeyin ucu bana dokunuyor dönüp dolaşıp bazen nefret ettiriyorlar hayattan :/
Ama yine onların kiskanacagi kadar mutlu olacağım görecekler
Mutlu olmayı bilmeyen insan hep mi kıskanır mutlu olanı çocuğu nu bile :/
Kahvaltı olursa yandım ben
Yok canım niye yanasın olursa eğer kahvaltılık bir tane bişy yapılmış önceden gerisi de sunum amaçlı çeşit çeşit konmuş ama 1 buçuk seneden fazla olmuş galiba değişebilir belki kurallar filanİyi akşamlar :) kahvaltı derken kahvaltılık bir şeyler mi yoksa full kahvaltı mı?
Bizim kahvaltı alışkanlıklarımız öyle peynir zeytin fekan ddegil en basit i menemen
Yok canım niye yanasın olursa eğer kahvaltılık bir tane bişy yapılmış önceden gerisi de sunum amaçlı çeşit çeşit konmuş ama 1 buçuk seneden fazla olmuş galiba değişebilir belki kurallar filan
Ya dönüp dolaşıp denk geliyorsun ya insanı huzurusz huzurusz edebiliyorlar bir surelogine de olsa eşim de takma diyor o da bikti takmamaya çalışıyorum da olmuyor :/Boşver canım, eşin çocukların mutlu olun, geçinin. Kapıları kapatınca evde siz başbaşa kalıyorsunuz. Kimseyi memnun edemezsin zaten. Salla gitsin :)
Bizimde değişik :)Bizim kahvaltı alışkanlıklarımız öyle peynir zeytin fekan ddegil en basit i menemen
Ben daha çocuk yokken bizde çiğ köfte yaptigim günü bilirimBizimde değişik :)
Kızartılmış patates patlıcan biber.
Domates sosu falan:))))
Artık açıklansa yaa
Sorma yumurtalı çiğköfte :))))Ben daha çocuk yokken bizde çiğ köfte yaptigim günü bilirim
Seni anlıyorum bizdede var aynı şeyler. Mesafeni koy, başka türlü olmuyor çünküYa dönüp dolaşıp denk geliyorsun ya insanı huzurusz huzurusz edebiliyorlar bir surelogine de olsa eşim de takma diyor o da bikti takmamaya çalışıyorum da olmuyor :/
Bende severim yumurtalı :) geçen cumartesi günü yaptım dahaSorma yumurtalı çiğköfte :))))
Biz beceremicez o zaman
Ya en çok sinir oldugum hakkında konuşulanı duymayip defalarca yemeğe çağırdimSeni anlıyorum bizdede var aynı şeyler. Mesafeni koy, başka türlü olmuyor çünkü
Kim kimi üzmüş kaçordım ama benimde etrafımda var. Önce çok takardım şimdi de tınlamıyorum. Çok zor zamanlar geçirdim yanımda olmadılar şimdide benden uzak olsunlar. Yakın akrabalar illaki yüz yüze geliyoruz amaSeni anlıyorum bizdede var aynı şeyler. Mesafeni koy, başka türlü olmuyor çünkü
Ben malum kaynana kynpdr kere istemiyorum artık yüzlerini girmek :/Kim kimi üzmüş kaçordım ama benimde etrafımda var. Önce çok takardım şimdi de tınlamıyorum. Çok zor zamanlar geçirdim yanımda olmadılar şimdide benden uzak olsunlar. Yakın akrabalar illaki yüz yüze geliyoruz amaaynı böyle yapıyorum . Gıcık oluyorlar
Gelinlerin ortak sorunuBen malum kaynana kynpdr kere istemiyorum artık yüzlerini girmek :/
En güzelini YapıyorsunKim kimi üzmüş kaçordım ama benimde etrafımda var. Önce çok takardım şimdi de tınlamıyorum. Çok zor zamanlar geçirdim yanımda olmadılar şimdide benden uzak olsunlar. Yakın akrabalar illaki yüz yüze geliyoruz amaaynı böyle yapıyorum . Gıcık oluyorlar
Benim onlarla çok şükür bir sıkıntım yok herkesten duydum kızımız gibi seviyoruz diyorlar.Ben malum kaynana kynpdr kere istemiyorum artık yüzlerini girmek :/
Sende elti çökmüş bende bir tane onu istemiyorum diye tribe girdiler o minigi istemiyorum dediğinde kimse ona sırt cevirmemisti oysaki :/ ben istemiyorum deyince koptu herşey en çok eşime üzülüyorum :// stresten çok kötü oldu :/Benim onlarla çok şükür bir sıkıntım yok herkesten duydum kızımız gibi seviyoruz diyorlar.
Benim 4 tane birbirinden gıcık eltim var.
Kıskançlıktan bir yerleri şişiyor.