- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Onun kafa hep böyledeynepnaz ne yiyon sen bu aralar kafan zehir gibi masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun kafa hep böyledeynepnaz ne yiyon sen bu aralar kafan zehir gibi masallah
Gıda boyası ekleme doğal olsun:)O
O zaman olur olmazsa az biraz gida boyasi da eklerim:))
Ah,ah şimdi işten geldim Nevreste nin sarmaları olacaktiki
O kadar az değil canım ya:)Nevreste aklıma geldi orda neden dolmaları fullemiyorlar ben sonuna kadar doldururum mesela ama Antep te bı tatlı kaşığı koyup bırakıyorlar sebebi ne olabilir ki :/
Bizde az doldururuz Nevoş, biber ve patlıcanın rahiyası daha güzel alınıyor.O kadar az değil canım ya:)
Yani tadı biber ile denk oluyor.Çok doldurunca pilav dan farkı olmaz:)
Aynen bende hiç görmedim:)Bizde az doldururuz Nevoş, biber ve patlıcanın rahiyası daha güzel alınıyor.
Zaten yaş sebze gibi doldurulmaz ki kuruluklar
Ya da ben hiç öyle görmedim
Bende tam doldurmam, çünkü eşim pirinçleri diri sevmezAynen bende hiç görmedim:)
Ben yaz dolmasınıda çok bastırıp doldurmam bu sefer içi pişmiyor:)Pişince tam hizada olmalı:)
Aynen benim eşimde sevmez:)Bende tam doldurmam, çünkü eşim pirinçleri diri sevmez
Canım dolma istedi
Sancıdan, sarma içini de hazırlayamadım
Biriniz yapıp yollasanız
Ellerin dert görmesin canım, sağolasınAynen benim eşimde sevmez:)
Geçmiş olsun canım:)Ben hazırlayayım
Ellerin dert görmesin canım, sağolasın
Onun derdi, oylama bitince kaç oy alındığı bilgisi silinmesiymiş.Kızlar duydunuz mu deynepnaz 5 oy almışOnun bunu temizlemesi lazım.O nasıl olacak pekiYeni kategoriye bomba gibi gelecek ve oyları toplayacakYoksa kk da dedikodular çıkar
Hayatta silemeyiz kaç yıl sonra en çok oyu ben aldım.Hatta ekran görüntüsü alıp imzama ekleyebilirim. deynepnaz ve benim tarifin üzerine kırmızı ile işaretlerimOnun derdi, oylama bitince kaç oy alındığı bilgisi silinmesiymiş.
Klası sarsılacakmış, KK’ya rezil olmak istemiyormuş
Bu sebeple, oy oranları silinsin diyor.
Hayatta silemeyiz kaç yıl sonra en çok oyu ben aldım.Hatta ekran görüntüsü alıp imzama ekleyebilirim. deynepnaz ve benim tarifin üzerine kırmızı ile işaretlerim
Az ye şunu, bağımlılık yapacakYine künefe yiyip geldim Arap misali malzemeyi bol buldum haftada iki oldu bu hafta
Öyle bir yedim ki ama bugün şekerini az koydumAz ye şunu, bağımlılık yapacak
Hiç bişeyi kafana takıp kendini yıpratma, sonra kimsenin faydası olmuyor.Öyle bir yedim ki ama bugün şekerini az koydum
Bu aralar kafama takacak o kadar çok şey varki sanırım hirsim böyle çıkıyor ://
Herşeyin ucu bana dokunuyor dönüp dolaşıp bazen nefret ettiriyorlar hayattan :/Hiç bişeyi kafana takıp kendini yıpratma, sonra kimsenin faydası olmuyor.
Birbirine benzeyen tarifler demişti sanki Nevreste abla tahminim belki kahvaltı olabilir 1 buçuk yıldan fazladır olmadı sanırım çünki makarna Deniz ürünleri yakın zamanda oldu ama belli olmaz yine deYeni kategori tahminleri neeler tahminleriniz var mı?
yasminsay
C A N O
@Smile Forever
@_CaNanSu_
@tontriko
@- Pudra Pembe -
@can09e
gurtmingotam
@H E
@tuzsuz_ruh