- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Oooo kokler Bizim taraf yaniiDogru ya oflu ayrı duymustum bunu bir arkadastanDyablis anlama da bizde otaraftan yerleşmişiz. Bizi sülale oradan gelmiş ama oraya ait bişey kalmamış üzerlerinde babannemin tek tek dilinde kalan kelimeler dışında oda bilmiyor Ege de doğmuş büyümüş :))
Ben bayıldım tarifinize ve sunumunuz da muhteşem. Eleştirilecek hiçbir kusur bulamadım
Cok, çok gezmek istiyorum Ege yi insallah oda olurDogru ya oflu ayrı duymustum bunu bir arkadastanDyablis anlama da bizde otaraftan yerleşmişiz. Bizi sülale oradan gelmiş ama oraya ait bişey kalmamış üzerlerinde babannemin tek tek dilinde kalan kelimeler dışında oda bilmiyor Ege de doğmuş büyümüş :))
Ama babaannem bile hatırlamıyor onun babası gelmiş oradan yaniOooo kokler Bizim taraf yanii
Ayy canimsin çok teşekkür ederimBen bayıldım tarifinize ve sunumunuz da muhteşem. Eleştirilecek hiçbir kusur bulamadım
Çok güzel yerler var ama yani yanı başımda olduğu halde İzmir i doğru dürüst gezemedim çok güzel yerler var amaCok, çok gezmek istiyorum Ege yi insallah oda olur
Adapazarı Sakarya'da okudum ortaokulu 5 sene yaşadık orada ve Trabzonlu çok vardır Adapazarı ndaAma babaannem bile hatırlamıyor onun babası gelmiş oradan yani
Hatta memleketten gelirlerken bı kısmı Adapazarı tarafinda kalmış görüşmemisler irtibat kesilmiş ama baba tarafının bı tarafı Trabzon
Ellerinize sağlık tekrarAyy canimsin çok teşekkür ederim
Sıcak havayi çok severim benimki dese hadi tasiniyoruz hemen toplarim valizi o kadar yaniÇok güzel yerler var ama yani yanı başımda olduğu halde İzmir i doğru dürüst gezemedim çok güzel yerler var ama
Bizim burda da çok var eşimin en yakın arkadaşı da Trabzonlu sürekli gelir gideriz insanları çok iyi kendim de o topraktan diye demiyorum ama çok iyiyizAdapazarı Sakarya'da okudum ortaokulu 5 sene yaşadık orada ve Trabzonlu çok vardır Adapazarı nda
Ben dikiliye çok yakınım orası da çok güzel gittiniz mi daha önceSıcak havayi çok severim benimki dese hadi tasiniyoruz hemen toplarim valizi o kadar yani
İyiyiz yaaBizim burda da çok var eşimin en yakın arkadaşı da Trabzonlu sürekli gelir gideriz insanları çok iyi kendim de o topraktan diye demiyorum ama çok iyiyiz
Sakarya çok göç alan bir yerdir. Her ilden karmadır halkı.Adapazarı Sakarya'da okudum ortaokulu 5 sene yaşadık orada ve Trabzonlu çok vardır Adapazarı nda
Bizim burda Türkiye nin her yerinden insan var çok karışık memleket var yani :)İyiyiz yaakomsuluk vardır candir Karadeniz insanı
Sigaciga gidebildim ancak hani Ege'nin hamsisi olan yer oralari gezdik inşallah daha detaylı gezerizBen dikiliye çok yakınım orası da çok güzel gittiniz mi daha önce
Bende oraya gitmedim mesela Ege den başka yer bilmediğim için eşine her yaz Marmara ve Karadeniz e gidelim diyorum hep lafta kalıyor ins denk gelirSigaciga gidebildim ancak hani Ege'nin hamsisi olan yer oralari gezdik inşallah daha detaylı gezeriz
Aynen yüreğimin bir parçası oralardadirSakarya çok göç alan bir yerdir. Her ilden karmadır halkı.
Seviyorum memleketimi
Renkliligi cok seviyorum canim yeterki samimi olsun kalplerBizim burda Türkiye nin her yerinden insan var çok karışık memleket var yani :)
Ama tabi insan kendi ne yakın hissediyor bazısının :)