- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Evet canım. Doğma, büyüme ve halenyasminsay Sakarya lisin yani :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Doğma, büyüme ve halenyasminsay Sakarya lisin yani :)
Karadenizi muhakkak gezin inşallah yaylalara bayilacaksinizBende oraya gitmedim mesela Ege den başka yer bilmediğim için eşine her yaz Marmara ve Karadeniz e gidelim diyorum hep lafta kalıyor ins denk gelir
Kemaliye köyü hacikoy ortaokulunda okudum geçti gitti yıllarEvet canım. Doğma, büyüme ve halen
Valla ben de senin tarifi kusursuz buldum hele o kat kat goruntu:))Cok, çok gezmek istiyorum Ege yi insallah oda olur
Kemaliyeli arkadaşlarım vardı, fakat hiç gitmedim.Kemaliye köyü hacikoy ortaokulunda okudum geçti gitti yıllar
Teşekkür ederim canım aralarına surulen yag sebep oluyor baklava hamuru zatenValla ben de senin tarifi kusursuz buldum hele o kat kat goruntu:))
Sapanca gölünü bilmemmi ,,halen halam oradadir karasuda yengemler vardir.Kemaliyeli arkadaşlarım vardı, fakat hiç gitmedim.
Gerçi onlarda Sapanca’ya evlendiler
Ben Sapancalıyım, Kırkpınar’da yaşıyorum 13 senedir
Hemşeri çıktık sayılırSapanca gölünü bilmemmi ,,halen halam oradadir karasuda yengemler vardir.
Kolay gelsin canımGorusuruz kızlar öpüyorum hepinizi mutfak beni bekler
Hemşeri çıktık sayılır
Bende burda doğdum büyüdüm ama Trabzon insanın sevdiğimden diyorum oradan da var bir bulaşıkEvet canım. Doğma, büyüme ve halen
İns nasıp olur :)Karadenizi muhakkak gezin inşallah yaylalara bayilacaksiniz
Görüşürüz ins yeni kategoride hep birlikte olalım yineGorusuruz kızlar öpüyorum hepinizi mutfak beni bekler
Bnmm favorilwrim arasindaydi fakat etli dolmaya gitti enfes gorunrusu vr valla elestirilicek birseyi yok kötü manadaBeni elestirmemissiniz kizlar @deynepnaz elestirin kesinlikle kirilmam bekliyrum
Evet yedim eve gelince birde ıspanaklı gözleme ve sütlaç yaptım.Onlardanda yedim:)Pasta ,börek yani severler ben sevdiğimden demiyorum gerçek bak
Börek demişken Nevreste GÖTÜRMÜŞ MÜDÜR BÖREĞİ ,KISIRI MİDEYE ,şişkolaşmış mıdır ?
Yeni kategoriye katılman şart olacak yoksa adın çıkacakSana koyduysa bana ne yaptı o zaman len 5 oy aldım ,sonuncu oldum betozu dumana katmalıyız yeni kategoride
Benim 30 oldu galiba bana kaç tane verilir.Her 10 taneye bir tane mi yoksa genel mi profilim tak takıştır gibi mi olacak@Kazen ,çoğumuz defalarca yemek yarışmasına katıldık ,kimimiz madalya aldı,kimimiz alamadı.En az 10 veya daha fazla yarışmaya katılan üyeye aşçı gibi veya başka resim konulsa profiline nasıl olur?