- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.659
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamsi kuşi yemişdeynepnaz ne yiyon sen bu aralar kafan zehir gibi masallah
Benimki de puresi bir cay bardagi kadar rengi tutar mi sence?Ben bastira bastıra bı bardağa doldurdum sanırım bastirdigim için fazla geldi ispanagi rengi çok yoğun olmuş
Hemen hamsi bulmam gerekHamsi kuşi yemiş
Benimkini hesaplamaya matematigim yetmedi7. oldum
Beni mbir su bardağı üzerinden di bir yumurta bir su bardagindan bir parmak eksik un vanilin kabartma tozu vardı sanki o kadar hatırlıyorum ://Benimki de puresi bir cay bardagi kadar rengi tutar mi sence?
Hemen hamsi bulmam gerek
O zaman olur olmazsa az biraz gida boyasi da eklerim:))Beni mbir su bardağı üzerinden di bir yumurta bir su bardagindan bir parmak eksik un vanilin kabartma tozu vardı sanki o kadar hatırlıyorum ://
12. olmuşsunBenimkini hesaplamaya matematigim yetmedi
Ekleme bence bende rengi tutmaz diye fazla koydum bu sefer de çok koyu oldu gerçek Antep çok da yeşil değil ://O
O zaman olur olmazsa az biraz gida boyasi da eklerim:))
5. Olmuşum :/7. oldum
Trabzon lu muydunuz ? :)Abovvvvvvv sayfalar uçmuş
Buna da Sukur:))12. olmuşsun
Peki icine yogurt falan koymadin mi?Ekleme bence bende rengi tutmaz diye fazla koydum bu sefer de çok koyu oldu gerçek Antep çok da yeşil değil ://
Tarifi hatırlamıyorum bı bakayım bulabilirsem :/Buna da Sukur:))
Peki icine yogurt falan koymadin mi?
OFLU yum evet Trabzonluyum ama İstanbul'da oturuyorum.yillik izinlerinde gezmeye gidebiliyorum ancakTrabzon lu muydunuz ? :)
Dogru ya oflu ayrı duymustum bunu bir arkadastan Dyablis anlama da bizde otaraftan yerleşmişiz. Bizi sülale oradan gelmiş ama oraya ait bişey kalmamış üzerlerinde babannemin tek tek dilinde kalan kelimeler dışında oda bilmiyor Ege de doğmuş büyümüş :))OFLU yum evet Trabzonluyum ama İstanbul'da oturuyorum.yillik izinlerinde gezmeye gidebiliyorum ancak