- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Önceye bakarak güzel olmuş.Nasıl olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceye bakarak güzel olmuş.Nasıl olmuş
Belirgin olmuş, beğendimNasıl olmuş
Bence güzel fikir, bende 10'u tamamladığımdanKızlar şey düşündüm etiketlesem mi acaba,en az 10 kere katılan üyeye aşçı resmi gibi veya başka bir resim konsa profiline emeğine karşılık nasıl olur,sonra beni kovalamasın bana kızarsa arkidişler dedi derim
Önceye bakarak güzel olmuş.
Belirgin olmuş, beğendim
Yoo sen ciddi yaslanmissinNe demek istiyorsun ,sonuncu oldum diye morardın mı demek istiyorsun ?
Patetes tavası yapabilirsin :)Bu akşam yemekte tekim, bana öneride bulunuverin. Acıktım ve üşeniyorum, ayrıca tatlı istiyorum
Makarna ,tatlı olarak ta çikileta yeBu akşam yemekte tekim, bana öneride bulunuverin. Acıktım ve üşeniyorum, ayrıca tatlı istiyorum
Canım istedi vallaPatetes tavası yapabilirsin :)
Tatlı olarak tavuk göğsü olur ama sabretmen lazım soğuması için :)
Ben makarnayı çok sevmemMakarna ,tatlı olarak ta çikileta ye
Patetes tavasını biliyosundur, patatesi haşla rendele, baharat koy az yağlı tavaya yay :) hamsi tava gibi pişir 2 tarafını da.. En pratik şeyCanım istedi valla
Ben bir mutfağı kurcalayayım, ne kadar süt kalmış
Fırın poşetine pattis, soğan, sarımsak ve köfte koyup, fırına atıverdimPatetes tavasını biliyosundur, patatesi haşla rendele, baharat koy az yağlı tavaya yay :) hamsi tava gibi pişir 2 tarafını da.. En pratik şey
Süt olsaydı bugün yapacaktım ama kalmamış :)
Düşün, 2 kişi 1 paket makarnanın 1/4 haşlayıp ve soslayıp bitiremiyoruz.Makarna sevilmez mi yaa... neydi o Mantarlı tavuklu Alfredo Soslu Fettucini Makarna olsa da yesek
Üşendiğimde kahvaltı olur bende, iki yumurta kır ye ekmek kızartabilirsin tereyağ bal... oh missss..
yasminsay
İçine yanlış doğmuş ,ama olsunJenna16 içimden bir his seni tanıyorum diyor ama üi yaptırıp yeni üyelik almış olabilir misin,içime öyle doğdu sanki
Ahaha,illa gel,birinci ol diyorsun,peki (bir oy bile alamadı)Ol ne olursan ol yine gel