Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Yazık değil mi?

Üşenmemişler, sunumunda o dağlar tepeler arasında, hamsi kuşini bulmuşlar.
Sonra oylamada hamsi kuşini bulup oy vermişler.
Ya, neden bize teşekkür edilmedi diye topiği basarlarsa, ya küfürler ederlerse :deli:

Ayıp olur, sen kötü duruma düşersin :bicak:
Balım yanlış anlamazsan şey diyeceğim yazı rengin gri ya sanki banlanmışsın öyle yazıyormuşsun gibi duruyor :)
Daha belirgin bişey olsa hoş olur sankim :KK19:

Balım yanlış anlamazsan şey diyeceğim yazı rengin gri ya sanki banlanmışsın öyle yazıyormuşsun gibi duruyor :)
Daha belirgin bişey olsa hoş olur sankim :KK19:
Ara renkler çıkmıyor bende ya, bir türlü renk beğenemedim. Ve nickname görmesem de, hepinizi yazı renginden tanıyorum.
Şimdi değişsem beni nasıl tanıyacaksınız?:KK70:

Banlananların yazı rengi gri mi oluyormuş :KK64:

Dilim sürçtü yoksa asla öyle demem:eek:

:dondurma:
Benim görümcem benden 2 yaş büyük torun sahibi,Anadolu da da çok ,normal geldi bana,hakaret gelmedi,hem zaten bu aralar 40 yaşına yaklaştım diye depresyondayım ,ühü ühü ühüüü

Ara renkler çıkmıyor bende ya, bir türlü renk beğenemedim. Ve nickname görmesem de, hepinizi yazı renginden tanıyorum.
Şimdi değişsem beni nasıl tanıyacaksınız?:KK70:

Banlananların yazı rengi gri mi oluyormuş :KK64:
Yok gri yazmıyorlarda banlı profiller gri oluyor ya ondan dedim :)
Siyahı tercih ederdim gridense :dondurma:

Kızlar şey düşündüm etiketlesem mi acaba,en az 10 kere katılan üyeye aşçı resmi gibi veya başka bir resim konsa profiline emeğine karşılık nasıl olur,:KK45:sonra beni kovalamasın :skandal:bana kızarsa arkidişler dedi derim:KK53:

Kızlar şey düşündüm etiketlesem mi acaba,en az 10 kere katılan üyeye aşçı resmi gibi veya başka bir resim konsa profiline emeğine karşılık nasıl olur,:KK45:sonra beni kovalamasın :skandal:bana kızarsa arkidişler dedi derim:KK53:
Ben tuttum bunu :KK200: keşşşşke olsa

Back