- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
var evet makarna pilav sevmeyenler mantı sevmeyenler, sarma sevmeyenler onlarıı hiç mi hiç anlayamayacağımDüşün, 2 kişi 1 paket makarnanın 1/4 haşlayıp ve soslayıp bitiremiyoruz.
Taze hamurdan yapılanı severiz ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var evet makarna pilav sevmeyenler mantı sevmeyenler, sarma sevmeyenler onlarıı hiç mi hiç anlayamayacağımDüşün, 2 kişi 1 paket makarnanın 1/4 haşlayıp ve soslayıp bitiremiyoruz.
Taze hamurdan yapılanı severiz ama
Mantı ve sarmayı severim.var evet makarna pilav sevmeyenler mantı sevmeyenler, sarma sevmeyenler onlarıı hiç mi hiç anlayamayacağım
ohh süper afiyet olsun şimdiden..Mantı ve sarmayı severim.
Hatta bu gece sarma yapacağım
Sağolasın bacımohh süper afiyet olsun şimdiden..
Hiç bilmiyorumKızlar 2dir eşim rize çöreği diye bir hamur işi alıyor, var mı bileniniz... çook güzel oluyor.. merak ettim.. bilen varsa tarif verebilir mi?
yani duymadın mı hiç, yoksa tarifini mi bilmiyorsun?Hiç bilmiyorum
Duymadım canım.yani duymadın mı hiç, yoksa tarifini mi bilmiyorsun?
Acaba Nokul gibi birşey miyani duymadın mı hiç, yoksa tarifini mi bilmiyorsun?
yok bu çörekk yumuşacık ve yağlı bir çörek...Acaba Nokul gibi birşey mi
hmm bide üstünde sıcak yiyin diyor :) sanırım A101den alıyor. bi denk gelirsen bi bak kuzum yaa.. sen çözersin de nasıl yapıldığını..Acaba Nokul gibi birşey mi
Anladım canım, denerim bir arahmm bide üstünde sıcak yiyin diyor :) sanırım A101den alıyor. bi denk gelirsen bi bak kuzum yaa.. sen çözersin de nasıl yapıldığını..
Benim görümcem benden 2 yaş büyük torun sahibi,Anadolu da da çok ,normal geldi bana,hakaret gelmedi,hem zaten bu aralar 40 yaşına yaklaştım diye depresyondayım ,ühü ühü ühüüü
Bizim suçumuz yok oylama da katılım az sanki ://Sana koyduysa bana ne yaptı o zaman len 5 oy aldım ,sonuncu oldum betozu dumana katmalıyız yeni kategoride
Bende yaptığım zaman bir gün öncesinde haslamistim sorun olmuyor :))İyi aksamlar millet
Su yalanci fistiktan yapayim dedim ispanagi hasladim blendirdan gecirdim amma oglanlar gelecek diye buzdolabina koydum yarin yaparim diye keki
Ama ispanak kotu olur mu buzdolabinda icime sinmedi
Aksam oglanlar uyuyunca yapayim mi keki
Tamam tesekkur ederim canim:))Bende yaptığım zaman bir gün öncesinde haslamistim sorun olmuyor :))
Zayıflama takimlarina verilen ödüller gibi demi güzel olurdu :))Kızlar şey düşündüm etiketlesem mi acaba,en az 10 kere katılan üyeye aşçı resmi gibi veya başka bir resim konsa profiline emeğine karşılık nasıl olur,sonra beni kovalamasın bana kızarsa arkidişler dedi derim
Ben bastira bastıra bı bardağa doldurdum sanırım bastirdigim için fazla geldi ispanagi rengi çok yoğun olmuşTamam tesekkur ederim canim:))