Bir kerecik olsun bana oy vermediniz, ondanvay arkadaş ben kime oy versem kaybediyor : )
Hım iyi. Ne gelecek acaba??Oylama yarın gece bitiyor.Cuma açılabilir:)
Sürpriz bir kategori bence çok seveceksiniz.Hım iyi. Ne gelecek acaba??
vay arkadaş ben kime oy versem kaybediyor : )
Biliyorsa ip uçu ver abla ya :))Sürpriz bir kategori bence çok seveceksiniz.
Kıyafet olarak fiyatlar uçmuş kuzumKim bilir neler buldun Çarşamba’da
Biliyorum ama vermem:)Biliyorsa ip uçu ver abla ya :))
Dediklerime dikkat edersen çok net fotoğraflar elde edebilirsin :)Sagol canim. Ben tarifimi aksam yaptim hava bildigin karanlikti, ne acidan ceksem golgem ve telefonun golsesi cikiyordu. Olabildigi kadar,golgeler cikip karanlik olmasin diye ugrastim. El feneri vardi yuvarlak, onu tuttum cogu kez ki golge olmasin diye.
Mezeler olmicak bence, cok konusuldu bu sefer. Gerci gecende yoresel denildi yoresel cikti sansaSürpriz bir kategori bence çok seveceksiniz.
Bize niye almadınKıyafet olarak fiyatlar uçmuş kuzummağazadan alsan daha çok içine siner öyle söyliyim. Tabak, çanak için gittim çok uygundu. Senin hediye edilen tabaklar varya o tarz tabaklar 2,5 tlydi tanesi. Büyük servis tabakları 5'tlydi :)
Kahvaltılık küçük seramik tabaklar 1 tlydi kapış kapış gitti
Balkon sefası candırDediklerime dikkat edersen çok net fotoğraflar elde edebilirsin :)
Deneye- yanıla zamanla alışıyoruz kuzum
Yok bana küsmezsiniz:)küseriz ama
Erken açıklansa ne olur ?Yok bana küsmezsiniz:)
2-3 sene olmuştur gitmediğim, erken saatte gitmek gerekiyor, bana zor geliyor kalabalığıKıyafet olarak fiyatlar uçmuş kuzummağazadan alsan daha çok içine siner öyle söyliyim. Tabak, çanak için gittim çok uygundu. Senin hediye edilen tabaklar varya o tarz tabaklar 2,5 tlydi tanesi. Büyük servis tabakları 5'tlydi :)
Kahvaltılık küçük seramik tabaklar 1 tlydi kapış kapış gitti
Balkonu kapali olan napsin, telefonu kotu olan napsin evine gunes girmeyen napsin. Hic demiyonuz bu insalar napsin.Balkon sefası candır
O zaman anlarsınızTatlı ya da tuzlu de yeter
Asgari ücretlinin hali ablam ne yaparsınBize niye almadınBen burada bakıyorum 20-30-40 tan başlıyor .
Ama süre dolmadı:)Oylama belki yarın değişir:)Erken açıklansa ne olur ?
Duruma göre bakardık bari.