- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sus yeni telefon aldın şimdi sen ne sunumlarla gelirsinBalkonu kapali olan napsin, telefonu kotu olan napsin evine gunes girmeyen napsin. Hic demiyonuz bu insalar napsin.
Profesyonel isik sistemi mi alalim yani illa gunes girmiyo diye. Evde cok nadir gunes yakaliyorum o anlara denk getirdim getirdim yoksa yok
Evet orası kesinDemez
Yeniliyor der anca
Çorbalar deme sakın, parka gidemem bu soğukta balkonda da çok şey olmaz sanki :)Balkon sefası candır
Deniz urunleri,makarnalarO zaman anlarsınız
Kategorinin oylamaya bir etkisi olmaz ki.Ama süre dolmadı:)Oylama belki yarın değişir:)
Evet orası kesin
Bakalim nasil cikcak fotolar. Satis gorevlisi arkadas bilmem kac megapiksel diyip duruyordu. Dedim bana turkce konus iyi mi kotu mu. Iyi dedi ama bakicazSus yeni telefon aldın şimdi sen ne sunumlarla gelirsin
Yumuşacık biri olarak pazara giriyorsun, çıkışınla girişin arasındaki 7 fark taaa uzaktan bile görünüyor2-3 sene olmuştur gitmediğim, erken saatte gitmek gerekiyor, bana zor geliyor kalabalığı
Hele bir keresinde, kayınvalidemi ezilmesin diye kollayayım derken, dalyan gibi beni kadının biri totosuyla yıkacaktı
Bayağı kalabalığızVallahi asgari ücretli değiliz ama 3 çocuk olunca onlar biraz lükse giriyor:)Asgari ücretlinin hali ablam ne yaparsın
Alırım alırım da ımmm kaç kişiydik biz
Yok çorbaya daha vakit var:)Çorbalar deme sakın, parka gidemem bu soğukta balkonda da çok şey olmaz sanki :)
Ama kuralımız bu canım oylama bitmeden diğeri açılmıyor:)Kategorinin oylamaya bir etkisi olmaz ki.
Deneme yapsana yarın akşam yemeği ile falan:)Bakalim nasil cikcak fotolar. Satis gorevlisi arkadas bilmem kac megapiksel diyip duruyordu. Dedim bana turkce konus iyi mi kotu mu. Iyi dedi ama bakicaz
Ama kuralımız bu canım oylama bitmeden diğeri açılmıyor:)
Çok nadir Salı pazarına gidiyorum, Çarşamba bana çok terste kalıyor canım.Yumuşacık biri olarak pazara giriyorsun, çıkışınla girişin arasındaki 7 fark taaa uzaktan bile görünüyor
Güzel şeylere denk geldim git kuzum faydalan böyle şeylerden.
Çok da erken gitme tezgahı sen kurma sonra
Bizim buranın pazarı meşhur kendini kaybediyorsun, cebindeki son parayı bile harcatır insanaBayağı kalabalığızVallahi asgari ücretli değiliz ama 3 çocuk olunca onlar biraz lükse giriyor:)
Ohhh ne güzel bizim buralarda pek yok:)Bir sosyete pazarı var.Oda bayağı uzak pek gitmem:)Bizim buranın pazarı meşhur kendini kaybediyorsun, cebindeki son parayı bile harcatır insana
Evet deniyim bir ama senin ki kadar iyi degil onu fark ettim. Senin fotolari sonuna kadar yakinlastirsamda kalite bozulmuyor. Idareten aldim bunu. Uc bes ay sonra degistiricem bunu pesinat olarak vericem, baya iyi bisey alicam o zaman insallah yaniDeneme yapsana yarın akşam yemeği ile falan:)
Neresi yesilkoy muBizim buranın pazarı meşhur kendini kaybediyorsun, cebindeki son parayı bile harcatır insana