Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Balkonu kapali olan napsin, telefonu kotu olan napsin evine gunes girmeyen napsin. Hic demiyonuz bu insalar napsin.
Profesyonel isik sistemi mi alalim yani illa gunes girmiyo diye. Evde cok nadir gunes yakaliyorum o anlara denk getirdim getirdim yoksa yok
Bakalim nasil cikcak fotolar. Satis gorevlisi arkadas bilmem kac megapiksel diyip duruyordu. Dedim bana turkce konus iyi mi kotu mu. Iyi dedi ama bakicaz
Yumuşacık biri olarak pazara giriyorsun, çıkışınla girişin arasındaki 7 fark taaa uzaktan bile görünüyor
Güzel şeylere denk geldim git kuzum faydalan böyle şeylerden.
Çok da erken gitme tezgahı sen kurma sonra
Bakalim nasil cikcak fotolar. Satis gorevlisi arkadas bilmem kac megapiksel diyip duruyordu. Dedim bana turkce konus iyi mi kotu mu. Iyi dedi ama bakicaz
Yumuşacık biri olarak pazara giriyorsun, çıkışınla girişin arasındaki 7 fark taaa uzaktan bile görünüyor
Güzel şeylere denk geldim git kuzum faydalan böyle şeylerden.
Çok da erken gitme tezgahı sen kurma sonra
Evet deniyim bir ama senin ki kadar iyi degil onu fark ettim. Senin fotolari sonuna kadar yakinlastirsamda kalite bozulmuyor. Idareten aldim bunu. Uc bes ay sonra degistiricem bunu pesinat olarak vericem, baya iyi bisey alicam o zaman insallah yani