Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Sırf sen sonuncu olma diye kendimi feda ettim ,benim sonuncu,gerçek bak o yüzden sonuncuyum
Ya Lunya ben de bu duyguyu tattım ,kötüymüş sonuncu olmanın tadı
Kızlar var mısınız eksiklerimizi,yanlışlarımızı söylemeye.Birbirimize darılmaca olmadan ,kim varım derse ,Onların eksiğini yazalım ,bir dahakine daha dikkatli olsun.
Nolmuş yani sonuncu oldum diye fikrimi söyleyemez miyim?
Kızlar var mısınız eksiklerimizi,yanlışlarımızı söylemeye.Birbirimize darılmaca olmadan ,kim varım derse ,Onların eksiğini yazalım ,bir dahakine daha dikkatli olsun.
Cesaretin için tebrik ederim seni
Nasıl olsa 2.oldun diye bu cesaret değil mi köftehor seni
Sunumun gerçekten güzeldi.Masa örtünü sade renk seçseydin keşke.Sade olsaydı dikkat daha çok yemeğe kayardı.
Sunumun gerçekten güzeldi.Masa örtünü sade renk seçseydin keşke.Sade olsaydı dikkat daha çok yemeğe kayardı.
Asdfghjjjk. Yok ya cidden merak ettim gorusleri. Cok iyi fikir tuttum bunu. Ben severim farkli gorusler almayi, haklisin o ortu sade olsa daha iyiydi. Keske onceki tariflerde de yapsaydin bunu, tarifimi gordugun yerde elestir. Cok kibar elestirdin valla
Ben de senin tarifi elestireyim bari
Bence gerekli malzemeleri mesela unu sutu kendi ambalajlarinda degil de kasede bardakta falan koysan daha guzel olur gorsel acidan