Teşekkür ederim canım
Abla sorma ya. Dun konustuk bugun gitti tel, tam adini yazar misin bir bakayim telefonaSonunda kırdın mı
Huawei yi öneririm çekim kalitesi falan çok iyi:)
Hadi ya o kadar olmus mu nevo:))masallah her yere yetisiyosun:)Azerin canım bunu sen en iyi bilirsin:)6 yıldır sürüyor bu yarışma belki 50-60 kategori geçmiş ve ben 30 a yakın kategoriye katıldım ve 2 madalyam var.En son 2015 te aldım:)Yani şans diyelim belki bu sefer yine olacak yada olmayacak:)Kazanırsam bir daha kazansamda şansım yok zaten:)
Sony xperia c4 kullanıyorum memnunum kamerası çok güzel çekimlerimden anlaşılıyordurKızlar telefonum kirildi. Bana acil telefon onerir misiniz.
Kullanisli sarji uzun gitsin kamera iyi olsun. Cok uc beklentim yok oyle iphone x gibi degil.
Maksimum 2 milyar olursa cok daha iyi olur
Aynen tarifler çok iddialı:)Hepimiz oy verirken zorlandık:)ya var ya kesinlikle bu kadar zor karar verdiğim bir oylama olmamıştı.
harikasınız hepiniz
Geçen yıl kız kardeşim aldı:)Hatta yakında @-cantanem- aldı o tam markasını söylesin:)Abla sorma ya. Dun konustuk bugun gitti tel, tam adini yazar misin bir bakayim telefona
O cak ayında 6 bitiyor canım:)7. yılımıza giriyoruz:)Hadi ya o kadar olmus mu nevo:))masallah her yere yetisiyosun:)
Tesekkur ederimEllerinize saglik hanimlar.. Enfes duruyorlar.. Kararsiz kaldim ve canim bi anda beyti cektigi icin oyumu ondan yana kullandim :))
Teşekkür ederimaklımMakyajkolik13 , Nevreste , _CaNanSu_ ve @Krmzblk yaptıklarında kalsa da oyumu gönlümle hamsili pilava verdim:))
Siz mi yaptınız harika görünüyor :)Oyunuz için teşekkür ederim:)
aklımMakyajkolik13 , Nevreste , _CaNanSu_ ve @Krmzblk yaptıklarında kalsa da oyumu gönlümle hamsili pilava verdim:))
Bonus buralar çok fena kaç kendini kurtarGirmim girmim dedim duramadım.
Allahım sana geliyorummmm eşşşhedü en laaa..........
Hani sonuncu olacaktınBuralar karışmış