- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
 Büyüğüm olduğunuz için saygılar hormetler efenimBenden kurtulamazsınız yine katılırım
Aynen benim de :)Offf şu kuru dolma aşkım hiç bitmeyecek
 Büyüğüm olduğunuz için saygılar hormetler efenim
Bnmde aklma o takıldı bat bıze aıt degl bnde svaslıyım fakat tokata aıt dye blyorumBad bat dir aslinda Sivas degil Tokat yoresidir offf bayilirimm
Sponsorların dikkati çekmek istiyoruz:)En büyük hatam açken bu sayfaya girmek oldu. Şu an salyalarımı siliyorum.
Her resme baktığımda daha da mest oldum, ama beyti kebabına sıra gelince mahvoldum.
Bir sorum var, neden sponsor var gibi yazılıyor tarifler acaba, bilen var mı?
Sponsorların dikkati çekmek istiyoruz:)
Haklısınız yıllardır tanıtım yapıyoruz.Karşılığını almalıyız:)Nevreste hanım, sponsorların yakasına yapışalım, alalım sitenin hakkını. Yok öyle bedeva reklam.
Asktan o asktanCanım çok teşekkür ederimKaç kategoridir gözümden kaçmıyor hep bana veriyorsun
Sağol canım benim, Allah razı olsunDuygularımız karşılıklıAsktan o asktan
Elin maharetli canim benim masallah sana
Siz hangi yarışmada birinci olmuştunuz ? En güncelini verelim
Teşekkür ederim canımaklım Makyajkolik13 , Nevreste , _CaNanSu_ ve Mcz09 yaptıklarında kalsa da oyumu gönlümle hamsili pilava verdim:))
Kardeşimde sony var kaç yıldır tamirat yüzü görmedi hiç. Bende de j7 var ben memnunum bu kullanmaya şarjı 1.5 gün gidiyor.Kızlar telefonum kirildi. Bana acil telefon onerir misiniz.
Kullanisli sarji uzun gitsin kamera iyi olsun. Cok uc beklentim yok oyle iphone x gibi degil.
Maksimum 2 milyar olursa cok daha iyi olur
Aklınızın kalması bile yeter. Sonunda 1 oy aldım :)))aklım Makyajkolik13 , Nevreste , _CaNanSu_ ve Mcz09 yaptıklarında kalsa da oyumu gönlümle hamsili pilava verdim:))