Ben erkenden yapayımAnam bu nedir herkes sonlarda yapicam diyor:))
Sen madalyali biz madalyasiz:)) haddimi bilirim ben : (Korkun benden
Valka bi degisiklik yapalim nevos:)Ben erkenden yapayım
Kafama göre yapsam olur muYok benim 2 tarif birbirinden alakasız senin ki tek ve benzer
Valla ya benimde pilim bitik bugun yine.. yaslaniyom bence eskiden banamisin demezdim simdi herseyden yoruluyorumÇok yoğunum canım :)Bugün bir arkadaş ben kurstayken aradı.Dedim kusura bakma bakamadım kurstaydım:)Diyor ki : sen bir de kursa mı gidiyorsunNasıl yetişiyorsun Akşama kadar bitmiyor işim ama özellere gün boyu cevap verdim:)
Ne demek hâd bilmek canım, hepimiz eşitiz buradaSen madalyali biz madalyasiz:)) haddimi bilirim ben : (
Takiliyorum iste canim:))Ne demek hâd bilmek canım, hepimiz eşitiz burada
Değil mi ilk ben yapayımValka bi degisiklik yapalim nevos:)
Olmaz mutlaka bir İl'e uygun olmalı:)Kafama göre yapsam olur mu
Ben de yoruluyorum ama kafam dağılıyor:)Valla ya benimde pilim bitik bugun yine.. yaslaniyom bence eskiden banamisin demezdim simdi herseyden yoruluyorum
Sende sevdin değil mi ?
Eyvah, YandıkMemleket Trabzon OF bir tarifim var ve ben onu yapacağım..Nevreste canimcim hele Bir ozele gel bakim benim bu tarif olurmu
pazartesi Aksamı kan vercem, Allah kısmet ederse :)Hayırlı olsun canım ne zaman belli olacakmış?
Sende sevdin değil mi ?
Eyvah, Yandık
pazartesi Aksamı kan vercem, Allah kısmet ederse :)
Hay maşallahBen yarışmaya katılacağım tarifi biraz önce yaptım be yidim o kadar basit ama lezzetli iki günde bir en fazla yaparım çok seviyorum :) bir sonrakinde artık güzel bi sunumla paylaşırım
Olmaz mutlaka bir İl'e uygun olmalı:)
Araştırma yapmanızı istiyoruz:)
O iş bendeAraştırma yapmanızı istiyoruz:)
YaptımAraştırma yapmanızı istiyoruz:)