- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.984
- 43
Durabilsem
Bence boşver yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durabilsem
Bence boşver yapma
Napiyon boncuum :)Durabilsem
Valla mi bende tanidik geliyor diyom ama anlayamamistimBynkoala
Evet benimValla mi bende tanidik geliyor diyom ama anlayamamistim
İyiyim sen nasılsınNapiyon boncuum :)
Aynen durduramaz
Kimse durduramaz seni :)
Iyiyim boncuum yorgunum ama:)) haftasonu yapabilirsem yaparim tarifimi belkide haftaici diye dusunuyorum:))İyiyim sen nasılsın
Aynen durduramaz
Biliyorsun, benim yoğunluğum fazla bu ara sonlarda yapmayı planlıyorum biraz meşakkatli tarife sahibim
Allah kolaylık versinDaha yeni başladık canım yaparsın acelemiz yokIyiyim boncuum yorgunum ama:)) haftasonu yapabilirsem yaparim tarifimi belkide haftaici diye dusunuyorum:))
Bende karar veremedim daha, seçtiğim tarifin hangi yöreden olanını yapsamAntep mi Malatya mı karar verirsem
Ban man konusu biliyon boncuum:)) gozukmuyosun gunduzden pek sanki:))Allah kolaylık versinDaha yeni başladık canım yaparsın acelemiz yok
Anam bu nedir herkes sonlarda yapicam diyor:))Biliyorsun, benim yoğunluğum fazla bu ara sonlarda yapmayı planlıyorum biraz meşakkatli tarife sahibim
Benim 2 tarif seçeneğim varBende karar veremedim daha, seçtiğim tarifin hangi yöreden olanını yapsam
Korkun bendenAnam bu nedir herkes sonlarda yapicam diyor:))
Benimki biraz fazlaBenim 2 tarif seçeneğim var
Çok yoğunum canım :)Bugün bir arkadaş ben kurstayken aradı.Dedim kusura bakma bakamadım kurstaydım:)Diyor ki : sen bir de kursa mı gidiyorsunNasıl yetişiyorsunAkşama kadar bitmiyor işim ama özellere gün boyu cevap verdim:)Ban man konusu biliyon boncuum:)) gozukmuyosun gunduzden pek sanki:))
Yok benim 2 tarif birbirinden alakasız senin ki tek ve benzerBenimki biraz fazla