- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaniiiiyyynn,ben iptaaalben peeertIcimdekiSonsuzDeniz kızzzzz seni de bekliyorum burayaaaaaa
Allah beni ne yapmasını yazıp çıktım bakmadım bile ne yazdigimaBakirelik derken:)) aguhsha aklin fikrin nerde senin aguhaha
Maşallah artık kesin gibi hayırlı olsun ins sağlıcakla al kucağınaAmin canım buda bugünkü testimEki Görüntüle 2202246
Iste ona diyorum akil fikir nerde:))
Minik meleklerim
özele gitsen olurmu cnmKizlar bana onerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mi İstanbul icinde? Varsa ozelden yazabilir misiniz
Benim tarif iddialı ama ben ben değilimAma hepsi iddialı diyorum senin tarif dahil:)
Tabiki merkez ve doktor oneriniz varsa ozelden yazabilir misinizözele gitsen olurmu cnm
Biliyorsun, benim yoğunluğum fazla bu ara sonlarda yapmayı planlıyorum biraz meşakkatli tarife sahibim
Herkes mi çok zor oldu tarifini
Bende sonlara doğru yapacağım
Senden hemen sonra
Herkes mi çok zor oldu tarifini
Çığırtma yapaydi bari biri o kolaydı
CanımsınSende sevdin değil mi ?
Eyvah, Yandık
pazartesi Aksamı kan vercem, Allah kısmet ederse :)
Yöresel olunca bana hepsi iddialı geliyor düşün çığırtmw bile iddialı bence üzerine sarımsaklı yoğurt gezdiricen üffff beeeeBenim tarifim kolay ve iddiali değil
Yöresel olunca bana hepsi iddialı geliyor düşün çığırtmw bile iddialı bence üzerine sarımsaklı yoğurt gezdiricen üffff beeee
Bende sonlara doğru yapacağım
Senden hemen sonra
Benimde kacasim geldi doğu mutfağı korkutuyor beni doğu ve özelliközellikle güneydoğuAcıktın mı nedir
Yok gerçekten iddiali değil
Aciktigij kesin eski kolona döndüğümu görünce kendime bı tokat atıp kepek ekmeğini aldım az yedim
Korkup kaçabilirim hatta
Benimde kacasim geldi doğu mutfağı korkutuyor beni doğu ve özelliközellikle güneydoğu
Ben baktım baktım açken iç açıcı gelmedi genelde açken oy veriyorlarBenim tarif batıdan
Ben baktım baktım açken iç açıcı gelmedi genelde açken oy veriyorlar
Öyle tabi kimi sevdiğine kimi o an güzel gelene oy veriyor ben bı oylama da çok sevdiğime vermiştim sunuma vs bakmadan tamamen şans nasıp bu iş yaaIllaki oy veren herkesin favori tarifi vardir...
Bu kategori oylama daha bir çekişmeli olacak sanki...:))