Canım 21 tarif var ve inan hepsi tarifinin 1. olacağını bekliyor:)Yani hiç birimiz 1. olmayacağını düşündüğümüz tarifle katılmıyoruz:)Ya ben sutlu tatlilarda tartolet yapmistim. Acayip guveniyordum tarife de, malzemelerin hepsini yakinini da sirf o tarif icin almistim. Yani pastaneden gidip alsam yine o fiyatlara denk gelcekti. Katilmasam bile yarismaya,dunya kadar ugrastigim bir tarifti cidden kac asamadan gecmisti. Guvenmesem tarife asla o zahmete girmezdim neyse ,sonra ben oy alamiyorum bir iki oyda kaldim. Nasil uzuldum. Bildirim gitti ve sanirim 9 oyla kapattim yarismayi.
Kesin gozuyle baktigim tarif beni yerle bir etmisti. Bu da boyle bir animdir.
Simdi de bu kategori icin tarifi ilk yapmaya karar verdigimde hic umutlu degildim. Baktim guzel bisey cikti ortaya bir umutlandim. Ama yine bildirimden sonra bakarsin 10 oy yerinde sayar. Digerleri firlar gider. Normal geliyor yani bana artik bu topikte her sey, alistim. 7 oldu mu katilimim bilmem
Aynen. Memlekette bir yaparlardı. Canım çekyi vallaHaha ama lahmacunda susatir yani:)
Ben sunumumu sevdim, ama kameram cok kotu kalitesi o yuzden guzel olmuyor sizin ki gibiBen şahsen önüme bu bu çeşitler bu sunumla koyulsaydi önce senin beytoyi yerdim ama ben hepsini yerdim yaaaet but tatlı demezdim hepsini yerdim
Benim canim manti cekiyo valla.. bu demek degilki kofte sevmiyom beyti sevmiyom lahmacun sevmiyom. Hepsinide deli gibi severim:) ama kategori basladigindan beri aklimda:)Aynen. Memlekette bir yaparlardı. Canım çekyi valla
Benimde mantı çekti hazır aldım hiç güzel değildi.Benim canim manti cekiyo valla.. bu demek degilki kofte sevmiyom beyti sevmiyom lahmacun sevmiyom. Hepsinide deli gibi severim:) ama kategori basladigindan beri aklimda:)
Abla sunumun fotosunun göz zevkinden çok iştah kabartması da önemli sankiCanım 21 tarif var ve inan hepsi tarifinin 1. olacağını bekliyor:)Yani hiç birimiz 1. olmayacağını düşündüğümüz tarifle katılmıyoruz:)
Ama oylama bambaşka oluyor.Az oy aldığımız için beceriksiz ,tarifi kötü,sunum başarısız diyemeyiz:)Yani kimisi sunuma,kimisi damak tadına uygun tarife,kimisi detaylara göre oy veriyor.Özellikle son kategorilerde tarifler ve sunumlar çok başarılı bu sebeple iyi olan değil şansı olan kazanacak:)
Aynen oyle katiliyorum dedigine. İnsan ilk katilimlarda bi husrana ugruyor. Ama simdi alistim mesela. Burda olabilecek hic bir sey beni sasirtmazCanım 21 tarif var ve inan hepsi tarifinin 1. olacağını bekliyor:)Yani hiç birimiz 1. olmayacağını düşündüğümüz tarifle katılmıyoruz:)
Ama oylama bambaşka oluyor.Az oy aldığımız için beceriksiz ,tarifi kötü,sunum başarısız diyemeyiz:)Yani kimisi sunuma,kimisi damak tadına uygun tarife,kimisi detaylara göre oy veriyor.Özellikle son kategorilerde tarifler ve sunumlar çok başarılı bu sebeple iyi olan değil şansı olan kazanacak:)
İns bildirim akşam yemeğinden sonra giderse herkesin canı tatlı isterBenim canim manti cekiyo valla.. bu demek degilki kofte sevmiyom beyti sevmiyom lahmacun sevmiyom. Hepsinide deli gibi severim:) ama kategori basladigindan beri aklimda:)
Sen daha yenisin:)Abla sunumun fotosunun göz zevkinden çok iştah kabartması da önemli sankiMakyajkolik13 in bı çok sunumu çok harika mesela hepsinin birinci olma yolunda ama bı püf noktası var onu çözemedim şu oylamada hani cokeskiden beri de katılmadığim için seçmenin nabzını tutamıyorum
Hazirlar cok kotu ama yaa: ( Allah affetsinde nasil bi hamur oluyo o : (Benimde mantı çekti hazır aldım hiç güzel değildi.
Hiç aklınıza gelmeyen bir tarif öne geçebilir:)Aynen oyle katiliyorum dedigine. İnsan ilk katilimlarda bi husrana ugruyor. Ama simdi alistim mesela. Burda olabilecek hic bir sey beni sasirtmaz
Aguhaha bildirim yemekten sonra gitsinde millet sabah ac karnina gorurse o bildirimi bilemedim yaniiii:)) belki sekeri dusen uyeler olabilir:)))İns bildirim akşam yemeğinden sonra giderse herkesin canı tatlı isterdemi @Kakao ve Ben Makyajkolik13
E mecbur yapacak kimsrm yok. Canımın çektiği şeyi kendim yapınca yiyrmiyoHazirlar cok kotu ama yaa: ( Allah affetsinde nasil bi hamur oluyo o : (
Balkona çıktım karşı apartman 3. Kat boş hava soğukSen daha yenisin:)
Ama bu sefer sunum çok iyi olmuş.Ne yaşan söyleyyeim öncekiler bu kadar başarılı değildi:)Yani ışık,renk vs...
Bende boyle dusunuyorum. Heran her şey olabilir burasi survivorHiç aklınıza gelmeyen bir tarif öne geçebilir:)
Bende oyleyim biliyomusun? Baskasi yapinca ayi gibi yerim: ( kendim yapinca kokudan doyuyorum bazen.. ev yapimi satiyolar baxenonlar bulursan daha iyi olurE mecbur yapacak kimsrm yok. Canımın çektiği şeyi kendim yapınca yiyrmiyo
bildirim ya oglen yemegi vakti ya da aksam yemegi vaktinde giderse cok makbule gecer. Tok karna tatli olurAguhaha bildirim yemekten sonra gitsinde millet sabah ac karnina gorurse o bildirimi bilemedim yaniiii:)) belki sekeri dusen uyeler olabilir:)))
Abla birde sorma çiçeğin teli örtüye takıldı örtünün ipi çekildi tam kadraja giren yerden birde onla uğraştım beyaz servis tabağındaki künefe nin peyniri taş gibi olmuştu çekerken fotoyuSen daha yenisin:)
Ama bu sefer sunum çok iyi olmuş.Ne yaşan söyleyyeim öncekiler bu kadar başarılı değildi:)Yani ışık,renk vs...
Ben ac karnina olmasi taraftariyim, lahmacunun saati olmaz:)) kazene rica edin kirmaz bence:)bildirim ya oglen yemegi vakti ya da aksam yemegi vaktinde giderse cok makbule gecer. Tok karna tatli olur
Ben de hep öyle yapıyorum yoksa olmuyorBalkona çıktım karşı apartman 3. Kat boş hava soğukyan aparmtna komple dolu biri çıksa sehpanın üzerindeki sunumu görseydi .
Komsuuuu napion sen diye bağıriridi bana