- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.053
- 43
Abla birde sorma çiçeğin teli örtüye takıldı örtünün ipi çekildi tam kadraja giren yerden birde onla uğraştım beyaz servis tabağındaki künefe nin peyniri taş gibi olmuştu çekerken fotoyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla birde sorma çiçeğin teli örtüye takıldı örtünün ipi çekildi tam kadraja giren yerden birde onla uğraştım beyaz servis tabağındaki künefe nin peyniri taş gibi olmuştu çekerken fotoyu
Ayy hele bi pirinc tanesi vardiki abooowww tam fiyasko:))Abla birde sorma çiçeğin teli örtüye takıldı örtünün ipi çekildi tam kadraja giren yerden birde onla uğraştım beyaz servis tabağındaki künefe nin peyniri taş gibi olmuştu çekerken fotoyu
Aynen ya gun icinde ac karnina oh mis. Yoksa tatlilar fena. Beyti de her turlu gider yani. Ben acikmaya basladim galiba suandaBen ac karnina olmasi taraftariyim, lahmacunun saati olmaz:)) kazene rica edin kirmaz bence:)
Hatta zigon sehpa dışarda kaldı çekimden sonra eşim görmeden bı ara içeri aldımBen de hep öyle yapıyorum yoksa olmuyor
Ahahaha hangi beceriksiz mis oAyy hele bi pirinc tanesi vardiki abooowww tam fiyasko:))
Son güne kalırsan öyle olurHatta zigon sehpa dışarda kaldı çekimden sonra eşim görmeden bı ara içeri aldım
Adamim goreydi derdi yeni almadık mi bunu daha yağmurda kabartacan diye
Işık iyi değildi hatta hava kapalıydı çekim yaptığım gün ://
Bı daha ki kategoride ins ise başlayacakSon güne kalırsan öyle olur
O kendini biliyoooorrr:))Ahahaha hangi beceriksiz mis o
Valla bi sonraki kategoriyi soylesede nevos tarif dusunsek:)Aynen ya gun icinde ac karnina oh mis. Yoksa tatlilar fena. Beyti de her turlu gider yani. Ben acikmaya basladim galiba suanda
Uygun kategoride parklara bahçelere çıkmak lazımbenim sunum yapabilcegim acik balkonum yok, kapali balkon var.
ev gunes almiyor, onumuze 11 katli bina diktiklerinden beri ben ne edeyim.
İşte düşünmeyin diye söylemiyoruzDaha önce önceden düşününce neler oluyor gördük:)Valla bi sonraki kategoriyi soylesede nevos tarif dusunsek:)
Gecen gun sordum, haftaya soylerim dedi sagolsunValla bi sonraki kategoriyi soylesede nevos tarif dusunsek:)
16+2 de saat 16:03 teHım yani ilkse büyük başarı. Neyse size bir soru yani burda ki herkese. Tecrübeli anneler bebişlerinizi ilk ne zaman hissettiniz?
Maksat konuyu dağıtmak
Ayyy birde utanmadan birinci olmayı bekler beceriksiz kişiO kendini biliyoooorrr:))
Yaza ancak olur oUygun kategoride parklara bahçelere çıkmak lazım
O zaman yeni telefon lazımYaza ancak olur o
Cekim icin isik felan alcam ben, ama once artiik su külüstür telefondan kurtulmaliyim
Ne pirinci ben gormedim nerde hani haniAyyy birde utanmadan birinci olmayı bekler beceriksiz kişi
Et yemeklerinde kaldıNe pirinci ben gormedim nerde hani hani