- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Ben bilmem Kazen bilir:)
Ne zaman gider bildirim
Yarın mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bilmem Kazen bilir:)
Ne zaman gider bildirim
Yarın mı acaba
Heyecan var mıÖnde gidiyorsunara ara gelip baktim kimse yok sessizdi bende sessiz kalayim dedim
Yok abla ne heyecani. Aradaki farklar 1 oy 2 oyHeyecan var mıÖnde gidiyorsun
Yine çekişmeli bir oylama bizi bekliyorYok abla ne heyecani. Aradaki farklar 1 oy 2 oy
Bundan sunu anliyorum bildirimle birlikte oylar nerdeyse esit dagilacak. Kim nasil,kac oy farkla birinci olur bilmiyorum ama acik ara olmaz galiba.
Oyle valla, bence bu kategoride baya bölünür oylar.Yine çekişmeli bir oylama bizi bekliyor
Aynen canım kim alsa sonuna kadar hakediyorOyle valla, bence bu kategoride baya bölünür oylar.
Sirf yore icin de oy kullanilir, sevdigi bir yemek diye de olabilir, ya da sunuma gore.
Ama yani su fotolara bakiyorum, hepsi mi guzel olur, hepsini canim cekiyor baktikca. Allah oy verenlere yardim etsin. Her cesit yemek var masallah zorr
Selam canımOylar bildirim gelince çoğalacak:)Selam gizlar bacilar.. haha neyseki 1 oy almus benim lahmacun:) saygilar selamlar:)
Olsun ya farketmez:) spor olsun diye katiliyoz:) yuksekte gozumuz yok boncuum:)Selam canımOylar bildirim gelince çoğalacak:)
Yine hayaller suya düştü benim bildirimden öncesi sonrası fatketmiyor sanırım bildirimde önce 5 olan sonra 50 oluyor yani ay ni oran gidiyor şimdiden kabullendim yenilgiyi oysa ki künefe olmasina çok güveniyordum yine sunumdan kaybettim
Canim ben senin tarifin ve bir kac tariften acayip umitliyim, bildirimden sonraYine hayaller suya düştü benim bildirimden öncesi sonrası fatketmiyor sanırım bildirimde önce 5 olan sonra 50 oluyor yani ay ni oran gidiyor şimdiden kabullendim yenilgiyi oysa ki künefe olmasina çok güveniyordum yine sunumdan kaybettim
Aynen gözümüz yokOlsun ya farketmez:) spor olsun diye katiliyiz:) yuksekte gozumuz yok boncuum:)
Senin lahmacun da nefis gözüküyor hatta bugün evde lahmacun pide konusu döndü gözümün önüne geldi senin tarifSelam gizlar bacilar.. haha neyseki 1 oy almus benim lahmacun:) saygilar selamlar:)
Sunumun iyiydi kiz:) benzer tarif vardi ama:)) makyajkolik bacinin sunumu cok guzeldi :)Yine hayaller suya düştü benim bildirimden öncesi sonrası fatketmiyor sanırım bildirimde önce 5 olan sonra 50 oluyor yani ay ni oran gidiyor şimdiden kabullendim yenilgiyi oysa ki künefe olmasina çok güveniyordum yine sunumdan kaybettim
Aynen valla acayip spor oluyor. Hazirla, pisir, sunumla, fotografla ustune bulasik dagini yika ohh mis sporOlsun ya farketmez:) spor olsun diye katiliyoz:) yuksekte gozumuz yok boncuum:)
Haha olsun valla cok basit bi tarif.. sadece cocuklarla az ugrasiyosun zor degil ama vakit gerek.Senin lahmacun da nefis gözüküyor hatta bugün evde lahmacun pide konusu döndü gözümün önüne geldi senin tarif
Ne eşimin götürmeye niyeti vardı nede benim sipariş etmeye oturduk evde fakat food yedik
Benim bu sefer vardı gözüm birincilikte ama basma kadayıfın sunumu alt edecek mantının da yoğurduAynen gözümüz yok