- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Ee daha ne istiyoz Allahtan belamizi mi:))Aynen valla acayip spor oluyor. Hazirla, pisir, sunumla, fotografla ustune bulasik dagini yika ohh mis spor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee daha ne istiyoz Allahtan belamizi mi:))Aynen valla acayip spor oluyor. Hazirla, pisir, sunumla, fotografla ustune bulasik dagini yika ohh mis spor
Hayırlısı olsunBenim bu sefer vardı gözüm birincilikte ama basma kadayıfın sunumu alt edecek mantının da yoğurdu
Ya o kadar guzel tarifler varki ben mantiya verdim oyumu bastan beri canim o kadar cektiki:)Aynen gözümüz yok
Yok yok ben zaten basmayı görünce hayaller yıkılmıştı benim belki de o yüzden ağırdan aldım ://Sunumun iyiydi kiz:) benzer tarif vardi ama:)) makyajkolik bacinin sunumu cok guzeldi :)
İns abla herkes hak ediyor orası kesin sadece şanslı olana gidecek ödülHayırlısı olsun
Ayın 1 inde yeni kategori geliyor :))
Olsun ya nasip kismet:) insan her zaman kazanamaz dimi:)))Yok yok ben zaten basmayı görünce hayaller yıkılmıştı benim belki de o yüzden ağırdan aldım ://
Canım Cuma günü bu bitiyor:)Artık ondan sonra yeni kategoriye başlarız:)
İkidir yerlerdeyim bu bari bana hitap eden bir şey olsa :))Canım Cuma günü bu bitiyor:)Artık ondan sonra yeni kategoriye başlarız:)
Hiç kazanmadim ki zatenOlsun ya nasip kismet:) insan her zaman kazanamaz dimi:)))
Yazan: hep kaybeden yarismaci
:)
Yok canım niye rezil olalım:)İkidir yerlerdeyim bu bari bana hitap eden bir şey olsa :))
Hayır bir şey değil rezil oluyorum
Seninki cig kofte degil mi anam babam? Cig kofte gonlumuzun sultani zaten takma:)İkidir yerlerdeyim bu bari bana hitap eden bir şey olsa :))
Hayır bir şey değil rezil oluyorum
Caktirma:))Hiç kazanmadim ki zaten
Gönüllerin sultanıda baksana biri hayrına bir oy vermemiş. Yine yetim gibi kaldı orda://Seninki cig kofte degil mi anam babam? Cig kofte gonlumuzun sultani zaten takma:)
0 hala bari bir değil. Bildirim gitsede azıcık oy alsak. Alacağımda meçhul ya neyseYok canım niye rezil olalım:)
Benimkide oyle.. napsin millette sasiriyo yani:) hepside cok guzel.. keske tadabilsem hepsinden:))Gönüllerin sultanıda baksana biri hayrına bir oy vermemiş. Yine yetim gibi kaldı orda://
Tatma imkanı olsa hepsi aynı oyu alır benceBenimkide oyle.. napsin millette sasiriyo yani:) hepside cok guzel.. keske tadabilsem hepsinden:))
Kesin oy alırsın canım:)0 hala bari bir değil. Bildirim gitsede azıcık oy alsak. Alacağımda meçhul ya neyse
Hepsi mukemmel.
Ellerinize emeklerine sağlık.
Hangisine vereceğime karar veremedim.
Ben de damak tadıma uygun olarak seçtim.
Inegöl köfte hastasiyim.
Ama cidden hepsi birinciliği hak ediyor.