- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklar büyüyünce geçecek diye hiç bekleme
Teşekkür ediyorum canım benimHediye harikaymis :))) güle güle kullan Yasmin .
Amin canım benimHayırlısı olsun, mutlu günlerde kullan canım. Rüyamda sen tarifi yapmışsın, tabakta duruyor, sunum hazırlayackmışsın. Tabakta 6 7 tane var. Ben bir tanesini yiyorum sen görmeden
bilmiyorum bir bikere görmüştüm yaa aynen öyleydi, tadıda çok güzeldi. Kesin birinci olacaksınAmin canım benim
Daha tarif ortada yokken aşermeye mi başladın
Bu defa ben sizden korkuyorum şimdiden çok göz alıcı tarifler geldi tarifimi yapmakta tereddütteyimN
bilmiyorum bir bikere görmüştüm yaa aynen öyleydi, tadıda çok güzeldi. Kesin birinci olacaksın
N
bilmiyorum bir bikere görmüştüm yaa aynen öyleydi, tadıda çok güzeldi. Kesin birinci olacaksın
Hayırlısı olsun, mutlu günlerde kullan canım. Rüyamda sen tarifi yapmışsın, tabakta duruyor, sunum hazırlayackmışsın. Tabakta 6 7 tane var. Ben bir tanesini yiyorum sen görmeden
Bu defa ben sizden korkuyorum şimdiden çok göz alıcı tarifler geldi tarifimi yapmakta tereddütteyim
Aşerme bahanesi ile, komplo kuruyor bana
Ne güzel bir rüya o öyle
Yarasın, yesin, afiyet bal şeker olsunBilinç altına yerleşmiş
Tabakta tarif bırakmayacak
Hamileliğini kullaniyor
Yarasın, yesin, afiyet bal şeker olsun
Sen mi ? Bence finalistsinBu defa ben sizden korkuyorum şimdiden çok göz alıcı tarifler geldi tarifimi yapmakta tereddütteyim
Valla tadına kadar biliyorum
Ne güzel bir rüya o öyle
Içli köfte,künefe ve çiğ köfteyi merakla bekliyorum...
Sen mi ? Bence finalistsin
Valla tadına kadar biliyorum
Ne alakası var, sen beni yanlış tanımışsın