- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
Evet baktım şimdi:)Peki sıkıntı olmuyor mu?Mesela benim tansiyon problemim var:)Kansızlık problemim,karaciğer problemim kullandığım ilaçlarım vs...:)Bundandı sadece su içiyorsun, tam senlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet baktım şimdi:)Peki sıkıntı olmuyor mu?Mesela benim tansiyon problemim var:)Kansızlık problemim,karaciğer problemim kullandığım ilaçlarım vs...:)Bundandı sadece su içiyorsun, tam senlik
Valla usengeclikten yapamadim ben henuz,dizilisle alakali degil sona beni koyun istersen ablaHer şey olabilir.Sona bırakanlar pişman olabilir
Ben de gaza getirmeye çalışıyorum ama etkili olmuyorValla usengeclikten yapamadim ben henuz,dizilisle alakali degil sona beni koyun istersen abla
Kız ben sana yap demedim, kolay deyil canım senin küçük çocukların var. Üstelik ben doktor kontrolünde yaptım, kansızlığa faydası olmuyor, tansiyonum yok, karaciğerde bişey yok, yani sadece bende kansızlık ve tiroid vardıEvet baktım şimdi:)Peki sıkıntı olmuyor mu?Mesela benim tansiyon problemim var:)Kansızlık problemim,karaciğer problemim kullandığım ilaçlarım vs...:)
Bilmiyorumki canımBen göremedim telden girdiğim için mi
Yok fikir alıyorum:)Kız ben sana yap demedim, kolay deyil canım senin küçük çocukların var. Üstelik ben doktor kontrolünde yaptım, kansızlığa faydası olmuyor, tansiyonum yok, karaciğerde bişey yok, yani sadece bende kansızlık ve tiroid vardı
Aynen canım, aman deyim yanlış bişey olmasın.Yok fikir alıyorum:)
Riskli bir şey doktor kontrolü olmadan yapılmaz:)
İyi gecelerHepinize hayırlı geceler
Sağol canım Allah razı olsunAynen canım, aman deyim yanlış bişey olmasın.
Kendine iyi iyi bak
Kaç günümüz kaldi yine nerdeyse iko haftaya yakin zamanimiz var herhalde. Ama ben bu perşembe yapabilirim. Esim geç gelcemis. Rahat rahat yaparim kendime kadarBen de gaza getirmeye çalışıyorum ama etkili olmuyor
Nereye bayiliyorduk. Ben bu takima bayildim offfff çok harika gerçekten.
Hayırlı geceler canımHepinize hayırlı geceler
Sağolasın canım benimNereye bayiliyorduk. Ben bu takima bayildim offfff çok harika gerçekten.
Benimde tencere setine ihtiyacim var bir gün kazanırsam yarışmayı umarim ya boyle tabaklar yada tencere seti olur
Kendimi yüzsuz hissettim suanda. Acik sözlü diyim bari
Güle güle kullan yasminsay masallah diyim de kirilmasin tabaklar
seninkine üzerine tarif mi eklenir ablaByNkoaLa nerelerdesin bizim tarif nerede kaldı
Hediye harikaymis :))) güle güle kullan Yasmin .Eki Görüntüle 2205666
Kütahya porselen 6 kişilik yemek takımı ablam
Hayırlısı olsun, mutlu günlerde kullan canım. Rüyamda sen tarifi yapmışsın, tabakta duruyor, sunum hazırlayackmışsın. Tabakta 6 7 tane var. Ben bir tanesini yiyorum sen görmedenEnişten beğendi ama diğeri daha güzeldi dedi
Daha bugün yer açtım dolapta ve yıkayıp yerleştirdim. Yerini buldu yani
Açılışını yöresel tarifim ile yapacağım
Ben bu hslimle oyleyim canim 1 bardak uc direkt wc: (