Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Evet baktım şimdi:)Peki sıkıntı olmuyor mu?Mesela benim tansiyon problemim var:)Kansızlık problemim,karaciğer problemim kullandığım ilaçlarım vs...:)
Kız ben sana yap demedim, kolay deyil canım senin küçük çocukların var. Üstelik ben doktor kontrolünde yaptım, kansızlığa faydası olmuyor, tansiyonum yok, karaciğerde bişey yok, yani sadece bende kansızlık ve tiroid vardı

Kız ben sana yap demedim, kolay deyil canım senin küçük çocukların var. Üstelik ben doktor kontrolünde yaptım, kansızlığa faydası olmuyor, tansiyonum yok, karaciğerde bişey yok, yani sadece bende kansızlık ve tiroid vardı
Yok fikir alıyorum:):-)
Riskli bir şey doktor kontrolü olmadan yapılmaz:)

Ben de gaza getirmeye çalışıyorum ama etkili olmuyor:KK70:
Kaç günümüz kaldi yine nerdeyse iko haftaya yakin zamanimiz var herhalde. Ama ben bu perşembe yapabilirim. Esim geç gelcemis. Rahat rahat yaparim kendime kadar :halay:
Sunum için tabak almak lazim ne koycam ben bu tarifi duz tabak olmaz herhalde:110::110:

Nereye bayiliyorduk. Ben bu takima bayildim offfff çok harika gerçekten.
Benimde tencere setine ihtiyacim var bir gün kazanırsam yarışmayı umarim ya boyle tabaklar yada tencere seti olur:KK70:
Kendimi yüzsuz hissettim suanda. Acik sözlü diyim bari:KK70::KK70:
Güle güle kullan yasminsay yasminsay masallah diyim de kirilmasin tabaklar:nazar:
Sağolasın canım benim ❤️:KK15:

Enişten beğendi ama diğeri daha güzeldi dedi :KK70:

Daha bugün yer açtım dolapta ve yıkayıp yerleştirdim. Yerini buldu yani :KK8:

Açılışını yöresel tarifim ile yapacağım :KK8:
Hayırlısı olsun, mutlu günlerde kullan canım. Rüyamda sen tarifi yapmışsın, tabakta duruyor, sunum hazırlayackmışsın. Tabakta 6 7 tane var. Ben bir tanesini yiyorum sen görmeden:KK70:

X