- Konu Sahibi LosAngeless
-
EE gittik diyelim ürolojinin kapısında ne işimiz var demicek mi
Ürolojiye gidilmiyor mu yoksa?
Babamın bir arkadaşı vardı.Geçen yaz bağırsak kanserinden kaybettik.
Utanıp korktugu için doktora gitmemiş.Sonunda kanser oldu.Ve ilk ameliyatta vefat etti.
Tıpta utanılacak birşey yook.Ne var kadın olsaydı bu hak verirdim bir nebze erkek niye utanır ki..Bir ayna tutsun orasına bir baksın.Bakalım gördüğü şeye midesi dayanacakmı.
Bağırsaklar dışarı çıkıyormuş ve artık dışkısını yapamaz hale geliyormuş insan.O damarlarda kanama yaparmış.Mutlaka gitsin.Annesine de yoksa sonu kötü.
yok canim bizde allahima bin sükürler olsn öyle bir sorunumuz yok ancak goggleden yazdim resimlere baktim cok feci birsey allahim kimsenin basina vermesin! insallah gider konu sahibimizin esi cünkü eyerki okadar kötü koku oluyorsa ve bu bütün odaya dagilacak kadar cok ve agir kokuysa ozaman bence hemoridinde ötesidir allah göstermesin..
Prof.Dr.Ahmet Maranki kıl dönmesi için soğan kürünü öneriyor.
Kıl dönmesi için: Orta boy bir soğanı fırında veya tavada ısıtın. Dayanabileceğiniz kadar sıcaklıkta soğanı kıl dönmesi olan bölgenize koyarak bekletin.
Bu uygulamayı bir kaç kez tekrar edin. Soğan uygulamasının ardından kıl dönmesi olan bölgeyi gülsuyu ile temizleyin.
Prof.Dr.Ahmet Maranki
bir arkadaş yazmış son evresinde kanser olabilir diye.bence siz eşinize bugün doktora gittim senin durumunu anlattım bana hemen eşinizin gelmesi lazım bağırsak kanseri olabileceğini söyledi şeklinde anlatın.belki o zaman korkar ve ikna olur.üstelik 2 sene olmuş.siz bu kokuyu alıyorsanız çevresindeki insanlar da alıyordur.inşallah ikna edersiniz geçmiş olsun
Akşam konuştum
Eeeee yeter be dedi odayı terketti
Zorunda olmadıkça konuşmuyoruz
Bu kadar inat olur mu bi insan yaa
Bunaldım artık
Gerçekten çok zor bir durum,
eşiniz sizinle inatlaşmıyor aslında durumunun sizi ne kadar rahatsız
ettiğinin farkında değil sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?