- Konu Sahibi LosAngeless
-
bu kadar koku yapıyormuydu o hastalık, ilk defa duydum valla..geçmiş olsun..eşinizin adına hastaneden randevu alın.. siz götürün. ..yanında olun..
Koku yaptığını bilmiyordum bende ama yaşayarak öğrendimbu kadar koku yapıyormuydu o hastalık, ilk defa duydum valla..geçmiş olsun..eşinizin adına hastaneden randevu alın.. siz götürün. ..yanında olun..
Nasıl mı ? kendini kötü hissettiri büyüük ihtimalle ama madem ikan olmuyor..gecede yanında yatmayın.aynı koltukta oturmayın.mecbur kalır gitmeye ...
doktora randevu alın ve eşinizi başka bir bahaneyle doktora gitmeye ikna edin,
kendiniz için gidecekmişsiniz gibi.
doktorun odasına birlikte girin. durumu anlatın.
oradan kaçamayacaktır.zaten erkeklere erkek hemşire ile operasyon yapıyorlar. utanılacak bişey yok.
2 yıl bu hastalığı yaşayıp da doktora gitmediyse artık mantar olmuş olabilir, o yüzden koku olur.
hayır kıl dönmesi değil hemoroid basur mayasıl aynı şey belki basur olarak biliyorsunuzduriltihaplı olanlar aşırı kpku yapar evet sen en iyisi hemen doktora götür kocanı allah şifa versn .... hemoroit derken kıl dönmesi sanırım demiii
EE gittik diyelim ürolojinin kapısında ne işimiz var demicek mi
Ürolojiye gidilmiyor mu yoksa?
hayır kıl dönmesi değil hemoroid basur mayasıl aynı şey belki basur olarak biliyorsunuzdur
EE gittik diyelim ürolojinin kapısında ne işimiz var demicek mi
Ürolojiye gidilmiyor mu yoksa?
valla bosurun koku yaptığını bende ilk defa duydum eminmisinz basur olduğuna dc teshis koydu mu başka bişi olmasın
Hayır dr teşhis koymadı zaten dr teşhiş koymuş olsa dra gitmiş demektir ki gitmiyor işte
Kendim gördüm basur memelerini
neden koku yaptığını bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?