• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroidi Yüzünden Eşimden Tiksinmeye Başladım

LosAngeless

Musmutluyuuum..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
74
0
46
İstanbul
Öncelikle çok utanarak yazdığımı belirtmek istiyorum.
Böyle birşeyi buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama ben çözüm bulamadım
Sizlerden yardım istiyorum lütfen bana kızmayım.

Eşimde hemoroid var son 2 yıldır daha beter bi hal aldı benim için
Çünkü eli hep orasında kaşıyıp duruyor ve kaşıdıkça dayanılmayacak kadar kötü bir koku oluyor
Tv izlerken uzanıyor ve eli hep orda kaşıyıp kaşıyıp duruyor ve odayı öyle bir koku sarıyor ki istifra edesim geliyor
Gece uyurken bile yapıyor yatarken sarılmak bile istemiyorum
İşten gelince pantolonunu asıyorum ve ok pis kokuyor arka tarafı aynı şekilde giydiği eşofman boxer herşey öyle
Yanımdan git tuvalette yap bari diyorum arada wc ye gidiyor ama bu seferde tuvalete girilmiyor kokudan
Kaç sefer konuştum yapma şunu doktora git dedim ama ölsem gidemem gösteremem oramı diyor

Hiç düşünmüyor musun benim senden tiksineceğimi diyorum hayır neden tiksineceksin ki diyor
Kokuyorsun yanına yaklaşamıyorum sarılmak istiyorum sarılamıyorum öpemiyorum artık koku her yerine yayıldı diyorum
Her akşam yıkanıyor ama eğer 2 gün yıkanmazsa çok pis kokuyor
Artık elini yıkayınca bile kokusu gitmiyor
Dün akşam yine tv izliyorduk yanına uzanayım dedim tam hareketlendim yanına gitmek için baktım ki eli orda oturduğum yerde kaldım gitmedim yanına
Senin yanına uzanmak için geliyordum ama artık gelmicem dedim nolduu dedi elin nerde dedim orda değil eşofmanın üstünden kaşıyorum dedi
Konuşuyorum konuşuyorum olmuyor eşimden soğumak istemiyorum çok seviyorum ama koku dayanılacak gibi değil
Ben senin yanında gaz bile çıkarsam yerin dibine girerim ama sende utanmanın zerresi yok diyorum gülüyor
Artık ne yapacağımı bilmiyorum bazen elini bile yıkamıyor şuan sinirden ağlıcam yazarken bile midem bulandı
Doktora gitmeye nasıl ikna edebilirim?

benim de midem çok hassastır.en ufak bır koku da tıksıntı duyuyorum...benım eşim de de vardı bu hastalık doktora kendı gıttı ..çünkü bu hastalık ilerlerse bılıyosunuz kansere bile çevırebilir...eşinize bugun tv de program izledım hemoroiti tedavı ettırmezsen bagırsak kanserı riski varmış deyın...hatta netten araştırdım falan deyın.kanser kelımesını duyunca koşa koşa gıder doktora.....

bu kadar koku yapıyormuydu o hastalık, ilk defa duydum valla..geçmiş olsun..eşinizin adına hastaneden randevu alın.. siz götürün. ..yanında olun..

bu kadar kötü koku yaparmıymış...:44:

şaşırdım valla...zor bir durum ya çok haklısın..insanın içi kalkar...

koku yapmasını sebebini netten araştırdınız mı?

Gitmiyorsa eğer bitkisel çözüm aramaya çalışın bir süre.En doğrusunu kullanmaya başlasın..En azından gitmeye karar verene kadar.

Bu arada bunu yaptığı an onu uyarmayın, aranızın çok iyi olduğu bir zaman güzelce söylemeye çalışın.

Ayrıca hemoroid için çok zararlı, kaşınmayı çoğaltan bazı yemek ve içeçekler var bunları evinizden uzak tutmaya çalışın.

Kolonya seviyorsa onu yoksa başka antibakteriyel bir ürünü ara ara ellerine uzatın ve kendinizede ikram edin.Bu şekilde zamanla eşinizde ne demek istediğinizi anlayacaktır..Erkekler için zor bir durum.

Nasıl mı ? kendini kötü hissettiri büyüük ihtimalle ama madem ikan olmuyor..gecede yanında yatmayın.aynı koltukta oturmayın.mecbur kalır gitmeye ...

doktora randevu alın ve eşinizi başka bir bahaneyle doktora gitmeye ikna edin,
kendiniz için gidecekmişsiniz gibi.
doktorun odasına birlikte girin. durumu anlatın.
oradan kaçamayacaktır.zaten erkeklere erkek hemşire ile operasyon yapıyorlar. utanılacak bişey yok.
2 yıl bu hastalığı yaşayıp da doktora gitmediyse artık mantar olmuş olabilir, o yüzden koku olur.

Nasıl mı ? kendini kötü hissettiri büyüük ihtimalle ama madem ikan olmuyor..gecede yanında yatmayın.aynı koltukta oturmayın.mecbur kalır gitmeye ...

Biz normalde beraber yatağa gideriz ayrı ayrı gitmeyiz ama dün akşam hadi yatalım dedi
Seni kokunla başbaşa bırakıyorum dedim ve gitti

doktora randevu alın ve eşinizi başka bir bahaneyle doktora gitmeye ikna edin,
kendiniz için gidecekmişsiniz gibi.
doktorun odasına birlikte girin. durumu anlatın.
oradan kaçamayacaktır.zaten erkeklere erkek hemşire ile operasyon yapıyorlar. utanılacak bişey yok.
2 yıl bu hastalığı yaşayıp da doktora gitmediyse artık mantar olmuş olabilir, o yüzden koku olur.

EE gittik diyelim ürolojinin kapısında ne işimiz var demicek mi
Ürolojiye gidilmiyor mu yoksa?

iltihaplı olanlar aşırı kpku yapar evet sen en iyisi hemen doktora götür kocanı allah şifa versn .... hemoroit derken kıl dönmesi sanırım demiii

EE gittik diyelim ürolojinin kapısında ne işimiz var demicek mi
Ürolojiye gidilmiyor mu yoksa?

geçmiş olsun zor bi durum
benim bildiğim genel cerrahi ye gitmeniz gerekiyo
yakın bi arkadaşım bir hafta önce ameliyat oldu ama onda hiç koku falan yoktu
daha öncede hiç böle bişi duymamıştım koku neden olurku acaba iltihap falan olmasın

valla bosurun koku yaptığını bende ilk defa duydum eminmisinz basur olduğuna dc teshis koydu mu başka bişi olmasın

Hayır dr teşhis koymadı zaten dr teşhiş koymuş olsa dra gitmiş demektir ki gitmiyor işte
Kendim gördüm basur memelerini
neden koku yaptığını bende bilmiyorum

Basurda kabızlık ve ishal durumları oluyor.Sürekli anüs bölgesinin kaşınması ise tabiiki kokuyu ortaya çıkarır.

Hayır dr teşhis koymadı zaten dr teşhiş koymuş olsa dra gitmiş demektir ki gitmiyor işte
Kendim gördüm basur memelerini
neden koku yaptığını bende bilmiyorum

cnm kıl dönmesi ve basur çok karıştırılıyor neredeyse aynı lar basur olsaydı koku olmasdı peki popo cevresinde siyah nokta şeklindee iyne ucu kadar yada daha büyük olabilir bir yada birkaç tane delik var mı

Gerçeten vahim bı durum yerı gelıyo regli dönemınde kendımızı kokuyo gıbı hıssedıp ona bıle tahammül edemıyoruz..ayrıca ayıp saygısızlık yapıyo. Size misafir gelen bi yakınınıza durumu anlatın ..sohbet esnasında burası ınanılmaz pis kokuyo fln dıyıp (dahada çirkinleştırebılırde tabiri :) :) )...yanı 3. Bı sahsında hıssedıgını bılırse mecburen gıdecektır doktora ...anlamadıgım kendı kokusunu duyup kendı rahatsız olmuyomu hiç?

Back