Merhabalar,
Bundan 1 ay kadar önce önce acıyla yanmayla daha sonra sürekli kanamayla başladı bu rahatsızlık bende. Musluk açılmış gibi sürekli kanamam oluyordu. Dr a gitmekten çekindim nette resimlerini buldum karşılaştırdım falan anladım ki hemoroid. Buradaki yorumlardan da faydalanarak gyvenol aldım fakat ne acımı ne de kanamamı kesti. Bizim burdaki aktara gittim derdimi anlattım, her zaman bitkisel tedaviden yanayım bu arada. Bana bi karışım verdi ameliyatlık hastaları operasyondan kurtardı dedi ve çok iddialıydı. Daha önce de tavsiye ettiği her üründen memnun kaldığım için tereddütsüz aldım. İnanın 3 günde kanamamı ve acımı kestii kesilecek ama bırakma dedi bana ben de devam ediyorum. Ama şu an o kadar rahatım ki herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim bu macunui tadı da çok güzel zaten. Umarım adını vermemin bi sakıncası yoktur,
Işık Baharat: Ballı baharatlı bitkisel macun diye yazıyor üzerinde, sarı bi kutusu var.
Günde 3 kere aç karna bir tatlı kaşığı içiliyor.
İçeriğinde bal, andız pekmezi, üzerlik tohumu, zencefil, biberiye, çörek otu, keten tohumu, anason, sinameki, papatya, kişniş, rezene, mesteki, ardıç yağı var.
Yanlış hatırlamıyorsam 15 TL'ye aldım.
Cidden faydasını gördüğüm için sizlerle paylaşmak istedim, yarın da o aktara teşekküre gideceğim. opuyorumnanaktan