Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yatak odası almıstım aksılık yuzunden ıptal oldu ve pazar gunu dugunum var yanı hemen teslımle yatak odası olan bır yer arıyorum ne olur yardım edın moralım cok bozuk
Dogtasta o kadar kısa surede getıremez sıze ancak teshır urunlerı getırırler onlarda dandık cıkıor genelde ıdarelık atıverırsınız yere bır yatak nolucakkı bu kadar sıkıntı yapma kendıne dugunun olacak ıcını ferah tut bunlar 1 kere olacak seyler yatak her zaman gelır
Bıldıgınız gıbı degıl o kadar uzgunum kı anlatamam arkadaslar Aldıgım yer bugun yolluyordu sozde ama telefon actılar bu hafta araba cıkmayacakmıs dedıler yıkıldımm Butun gun dolastım hıcbır yerde bulamadım ısın kotu tarafı lımıtım de 3000 tl Cok kotuyum aglıyorum saatlerdır Allah yardımcım olsun bu mubarek gundee
Her şerde bir hayır vardır,bu kadar üzülmeyin.Tamam byük bir aksilik çıkmış ama yapacak bir şey yok.Size verdikleri tarihte ürünü yollayamadılarsa bedelini öderler,bir araştırın neler yapabilirsiniz.Düğün arefesinde canınızı sıkmayın,o gün kanepede yatarsınız:))yatak odanız gelene kadar idare edersiniz