• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hemen teslımle yatak odası satan bır yer arıyorum

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Kızlar yatak odası almıstım aksılık yuzunden ıptal oldu ve pazar gunu dugunum var yanı hemen teslımle yatak odası olan bır yer arıyorum ne olur yardım edın moralım cok bozuk :(

Canım, hazır üretim mağazalarına git, (doğtaş vs.) durumun aciliyetinden bahset. Onlar kolaylık yaparlar.

Ama acele edersenızde kotu bır urun alabılırsınız genellıkle 15 gun yada 10 gun ıcerısınde oluyor teslımatlar bıldıgım kadarıyla sıkma canını ıkı gonul bır olunca samanlık seyran olur atıverırsınız yere bır yatak ıdarelık:) sıkma canını

Ama acele edersenızde kotu bır urun alabılırsınız genellıkle 15 gun yada 20 gun ıcerısınde oluyor teslımatlar bıldıgım kadarıyla sıkma canını ıkı gonul bır olunca samanlık seyran olur atıverırsınız yere bır yatak ıdarelık:) sıkma canını

Dogtasta o kadar kısa surede getıremez sıze ancak teshır urunlerı getırırler onlarda dandık cıkıor genelde ıdarelık atıverırsınız yere bır yatak nolucakkı bu kadar sıkıntı yapma kendıne dugunun olacak ıcını ferah tut bunlar 1 kere olacak seyler yatak her zaman gelır :51:

Bıldıgınız gıbı degıl o kadar uzgunum kı anlatamam arkadaslar :( Aldıgım yer bugun yolluyordu sozde ama telefon actılar bu hafta araba cıkmayacakmıs dedıler yıkıldımm :( Butun gun dolastım hıcbır yerde bulamadım ısın kotu tarafı lımıtım de 3000 tl :( Cok kotuyum aglıyorum saatlerdır Allah yardımcım olsun bu mubarek gundee :(

Her şerde bir hayır vardır,bu kadar üzülmeyin.Tamam byük bir aksilik çıkmış ama yapacak bir şey yok.Size verdikleri tarihte ürünü yollayamadılarsa bedelini öderler,bir araştırın neler yapabilirsiniz.Düğün arefesinde canınızı sıkmayın,o gün kanepede yatarsınız:))yatak odanız gelene kadar idare edersiniz :38:

Buyuk ıhtımalle kanepede yatacagızzz :( Hersey ust uste geldı cok sıkıntıdayımm :(

Back
X