Hemen Bugün Uruguay’a Taşınmak İçin 22 Yaşamalık Sebep

evet evet aynen ahmet necdet sezer hediyeleri makama bırakmasa başka örneğimiz yokmuş ya la bizim

o kadar yazdığım milletvekili maaşlarından, gemi filolarından, makam araçlarından, hastaneden, kızının danışmanlık maaşından, gereksiz yapılan başbakanlık konutundan sadece bunu alıntıladınız öyle mi. Valla ben siyaset hayatında ailesini bu kadar ihya eden bir başbakan görmedim siz örnek verin bari. Adam o kadar maaşından kendine yetecek kadarını ayırıp gerisini halkıyla pylaşıyor neresini anlamak istemiyorsunuz ayrıca adamın öyle olması sizi neden gerdi başbakanın servetine konu gelecek diye mi. Nüfusunun ne olduğunun kaç kişiyi yönettiğinin ne önemi var şatafat istedikten sonra hem maaşını yer, hem de daha da sömürürdü bırak maaşından vermeyi, eski arabaya binmeyi bir de onların maaşından kısardı, mesela asgari ücret açlık sınırında bile olmazdı, mesela halkından biri aç yatarken o makam araçlarında gezerdi çokta rahat yönetirdi ama yapmıyor değil mi. Hala nüfus filan diyorsunuz yaa. Hangi insan bu devirde maaşını başkasıyla paylaşır. Kendi ailesinden üstün görür halkını kaç kişiyi yönettiğine değil, yönetiş biçimine bakın dedik ama yine anlatamadık zor tabii anlamak istemeyene anlatmak. Saygılar. Buyrun konuşun.

bu adamı dubai ye kıral yap yine aynı olur bu adam :))
adamın felsefesi bu çünkü, bu adam öğretmende olsa böyle olur, cumhurbaşkanı olsa da böyle olur :))
iyi ki bu adam varmış ya iyi ki başkan olmuş yoksa kimi örnek gösterecektik biz :)))
adamın yaptığı çok doğru bir şey evet kabul ediyorum
ama başbakan da böyle olmalı demek ütopyadan başka bir şey değil yahu :))))

şu yazdığınıda anlamıyorlarsa,buyursunlar konuşsunlar.

bencede buyrun konu sizin.)

eksi replerinizi yiyim sizin
çok makbule geçti sağolun seviyorum eksi repleri doğru söyleyen dokuz köyden kovulur atasözü gelir aklıma eksi repleri görünce
konu dışı yazmak serbesti yazarken bir kez daha hatırladım

milletvekillerinin malların dan mülklerinden bahseden yok,
adı üzerinde bizim vekiilllerimiz,
kendileri sefa içinde yaşıyor milletin vekili olarak başbakan biraz mütevazi olsun demiyorlar :)))
siz anca burdan yazıp durusunuz zaten biraz da seçtiğiniz vekiller yapsın

eksi rep vermeme perhizimi bozdıum bir haftadir. kader utansın
. evet konu dışı mesaj oldu ama ban sebebi değilmiş neyseki.

Ben giderim bizim ülkenin çivisi çıktı iyice neresinden tutsan elinde kalıyor

Son düzenleme:
pc yi kapattığımda yoksun, gitti, bitti
eski rep vermek neyin hırsıysa pc yi kapattımmı sende yoksun eksi replerinde sanal alemde kaybolmuşunuz siz farkında değilsiniz

- alıyorsan anla ki doğru yoldasın.

poffff istediği kadar versin
hırs yaptı garibim bırak eğlensin
hemşireyim en kalabalık hastanede çalıştım böyle bir dünya görmedim
başka sitelerde de hesabım var onlara takılırım senin eksi replerini kim napsınnn

gezmek için giderim

ama yerleşemem.....neden?

lokum ve kahve alacak mısır çarşısı yok...
bilezik alacak kapalı çarşısı yok...
balık-ekmek yiyecek Eminönü'sü yok...
kahve içecek pier-loti'si yok...

bir haftalığına gez-gel olabilir benim için...

dün gece sana bir tepeden baktım aziz İstanbul......

Bana eksi rep verdiğini hatırladım.Evet çok doğru konuşurum her zaman tasdik ettiğin için mersi şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…