- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
evet evet aynen ahmet necdet sezer hediyeleri makama bırakmasa başka örneğimiz yokmuş ya la bizim
Tuh ya nasil anlayamadik biz onu
Bende sadece 3 milyonu yonetsem mutevazi hayatim olurdu tabiki. Bu ulkede okullarda mudur de yok bildigim kadariyla. Ogrenci kac tanedir ki zaten:))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şu yazdığınıda anlamıyorlarsa,buyursunlar konuşsunlar.o kadar yazdığım milletvekili maaşlarından, gemi filolarından, makam araçlarından, hastaneden, kızının danışmanlık maaşından, gereksiz yapılan başbakanlık konutundan sadece bunu alıntıladınız öyle mi. Valla ben siyaset hayatında ailesini bu kadar ihya eden bir başbakan görmedim siz örnek verin bari. Adam o kadar maaşından kendine yetecek kadarını ayırıp gerisini halkıyla pylaşıyor neresini anlamak istemiyorsunuz ayrıca adamın öyle olması sizi neden gerdi başbakanın servetine konu gelecek diye mi. Nüfusunun ne olduğunun kaç kişiyi yönettiğinin ne önemi var şatafat istedikten sonra hem maaşını yer, hem de daha da sömürürdü bırak maaşından vermeyi, eski arabaya binmeyi bir de onların maaşından kısardı, mesela asgari ücret açlık sınırında bile olmazdı, mesela halkından biri aç yatarken o makam araçlarında gezerdi çokta rahat yönetirdi ama yapmıyor değil mi. Hala nüfus filan diyorsunuz yaa. Hangi insan bu devirde maaşını başkasıyla paylaşır. Kendi ailesinden üstün görür halkını kaç kişiyi yönettiğine değil, yönetiş biçimine bakın dedik ama yine anlatamadık zor tabii anlamak istemeyene anlatmak. Saygılar. Buyrun konuşun.
eksi rep vermeme perhizimi bozdıum bir haftadir. kader utansıneksi replerinizi yiyim sizin
çok makbule geçti sağolun seviyorum eksi repleri doğru söyleyen dokuz köyden kovulur atasözü gelir aklıma eksi repleri görünce
konu dışı yazmak serbesti yazarken bir kez daha hatırladım
olurr. ama sabret biraz. 5 kişi daha replemem lazımiyi olmuş seviyorum eksi repleri ne olur bunuda repleyin lütfen
olurr. ama sabret biraz. 5 kişi daha replemem lazım
kıyamammmmmörnek insan pc başında replemek için ayıracağın vaktini hayırlı işler için ayırsanya
alıntılayıp durmayın kiyap okuyorum dikkatimi dağıtıyorsunuz litfen
iyi olmuş seviyorum eksi repleri ne olur bunuda repleyin lütfen
- alıyorsan anla ki doğru yoldasın.
eksi replerinizi yiyim sizin
çok makbule geçti sağolun seviyorum eksi repleri doğru söyleyen dokuz köyden kovulur atasözü gelir aklıma eksi repleri görünce
konu dışı yazmak serbesti yazarken bir kez daha hatırladım
Bana eksi rep verdiğini hatırladım.Evet çok doğru konuşurum her zaman tasdik ettiğin için mersi şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?