• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemen Bugün Uruguay’a Taşınmak İçin 22 Yaşamalık Sebep

Bu konu ekşi sözlükte tartışıldığında sanırım konsolosluğa telefon yağmış.........adamları korkutmuşuz resmen.........sırayla başvuralım kalbalık yapmaya gerek yok......sakin sakin

inan derdinin ne olduğunu bende anlamıyorum.
garip davranışlar bunlar.

Senin kaliteni biz de biliriz yönetim de bilir okim..Verme cevap, kendi kendine oynasın. Günlerdir böyle mahalle ağızlarıyla insanlara sataşılmasını görmekten sıkıldım cidden..1 değil 2 değil.

Anladım canım.Ben de edebiyat mezunuyum.:42:

farklı bir konu olacak ama, edebiyat söylendiği gibi sıkıcı bir bölüm mü? benim de hep ilgim oldu ama açıktan girmeyi düşündüğüm dönemde hamile olduğumu öğrendim. seneye düşünüyorum. iki çocukla yapabilir miyim diye tereddütteyim..

Senin kaliteni biz de biliriz yönetim de bilir okim..Verme cevap, kendi kendine oynasın. Günlerdir böyle mahalle ağızlarıyla insanlara sataşılmasını görmekten sıkıldım cidden..1 değil 2 değil.
sağol canım. bu rahatlık hiç iyi olmadı.
insanlar konuyu bile nerelere getirdiler. konu dışı mesaj gerçekten cezalanmalı. . tartışma yaratmak isteyene gün doğdu.
birde bazı kişiler gerçek kişiliiklerini gösterdiler. tek iyi yanı bu oldu.

farklı bir konu olacak ama, edebiyat söylendiği gibi sıkıcı bir bölüm mü? benim de hep ilgim oldu ama açıktan girmeyi düşündüğüm dönemde hamile olduğumu öğrendim. seneye düşünüyorum. iki çocukla yapabilir miyim diye tereddütteyim..

Valla önü çok daha açık bölümler var,atama için diyorsan,ama iş edebiyat aşkıysa o zaman başka.:32:

henüz denmedi
bizde bekleşiyoruz buralarda kim patlatacak o bombayı diye :37:

Böyle algılayan insanlar var malesef. Benim derdim ne alkol ne de kürtaj değil aslında. Alkol çok sevmem, kullanmam da pek. Kürtaj konusunda da bir derdim yok, evliyim, doğururum yani :37:

Ama bir şeyler yasak olduğu vakit, insanlar buna daha çok çekiliyor. Misal twitter hiç kullanmadığım bir şeydi ama yasaktan sonra çekildim resmen oraya, nasıl girebilirimin yollarını aradım :1: buldum da :p

İktidar partinin sağ ya da sol olması da çok mühim değil benim için. Bu insanlara saygı bu insanlara özgürlük vermek ve bu devletin değişmez öğelerine saygı göstermek ve dokunmamak ise, alnı ak bir biçimde siyaset yapmak ise hiç problem değil ama Erdoğan bunu henüz öğrenemedi diye düşünüyorum...

Yorumları okuyorum, okuduklarım beni benden alıyor.
Mantığa bak, gelende yapacak bu hırsızlıkları bari biz alenen yapana oy verelim yabancıya gitmesin.
Hayret ediyorum, gencecik , eğitimli insanların bu fikirde olmasına, bunu savunabilmesine.
Yazık çok yazık. ..

önümde iki seçenek var. lisansımın tamamlayıp meslek sahibi olmak, kalbimi dinleyip edebiyat okumak..
yanlış bir seçim yapmak istemiyorum da

Kesinlikle meslek sahibi olmak derim.:31:Edebiyatı sonra da okuyabilirsin.

Biz yandık sen yanma.:27:

konu dışı mesaj yine cezalandırılmalı yaaa:19::19:
konuyu sonradan okumaya başlayanlar için hiç iyi olmadı bu:19::19:
ilk sayfa başka son sayfada başka bi konu var
konu amacından sapmamalı bence :31::31::31:

Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. :44: güzel görünüyor vesselam :31:

Çok zevkli ama çok da zor bölüm. Sadece edebiyat olarak bakmayın Türk dili ve Edebiyati olarak bakın. Çünkü dil dersleriniz sevmezseniz epey zor ve sıkıcı oluyor. Karahanca uygurca cagatayca farsça eski anadolu turkcesi kokturkce bi suru dil dersi oluyor. Osmanlıca en basitleri o kadar diyeyim:) Insallah gerçeklestirebilirsiniz:)

Ben de kanal7' de izlemiştim ama içki eşcinsel ilişki kürtaj falan bunlar beni çekmez bana ne lezbiyenden gay'dan kürtajdan allah yaşatmasın olursa da türkiye de aldırıla biliyor o kadar da değil
:6:

Back