- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Sevdalinka sen de mi edebiyatçısın yoksa?
Türkçe mezunuyum ama derslerimizin içinde var diye onu yazasım geldi,çok severim çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdalinka sen de mi edebiyatçısın yoksa?
Türkçe mezunuyum ama derslerimizin içinde var diye onu yazasım geldi,çok severim çünkü.
Anladım canım.Ben de edebiyat mezunuyum.
inan derdinin ne olduğunu bende anlamıyorum.
garip davranışlar bunlar.
Gel sarılalım o zaman.
Anladım canım.Ben de edebiyat mezunuyum.
sağol canım. bu rahatlık hiç iyi olmadı.Senin kaliteni biz de biliriz yönetim de bilir okim..Verme cevap, kendi kendine oynasın. Günlerdir böyle mahalle ağızlarıyla insanlara sataşılmasını görmekten sıkıldım cidden..1 değil 2 değil.
farklı bir konu olacak ama, edebiyat söylendiği gibi sıkıcı bir bölüm mü? benim de hep ilgim oldu ama açıktan girmeyi düşündüğüm dönemde hamile olduğumu öğrendim. seneye düşünüyorum. iki çocukla yapabilir miyim diye tereddütteyim..
henüz denmedi
bizde bekleşiyoruz buralarda kim patlatacak o bombayı diye
Valla önü çok daha açık bölümler var,atama için diyorsan,ama iş edebiyat aşkıysa o zaman başka.
önümde iki seçenek var. lisansımın tamamlayıp meslek sahibi olmak, kalbimi dinleyip edebiyat okumak..
yanlış bir seçim yapmak istemiyorum da
Kesinlikle meslek sahibi olmak derim.Edebiyatı sonra da okuyabilirsin.
Biz yandık sen yanma.
Kesinlikle meslek sahibi olmak derim.Edebiyatı sonra da okuyabilirsin.
Biz yandık sen yanma.
farklı bir konu olacak ama, edebiyat söylendiği gibi sıkıcı bir bölüm mü? benim de hep ilgim oldu ama açıktan girmeyi düşündüğüm dönemde hamile olduğumu öğrendim. seneye düşünüyorum. iki çocukla yapabilir miyim diye tereddütteyim..