Hemen Bugün Uruguay’a Taşınmak İçin 22 Yaşamalık Sebep

ne kadar gereksiz .......neyse kardeş sen git hastaları iyi et de bi faydan dokunsun memlekete. ya da kapat kk yı da kıtabını hakkıyla oku.

ne kadar gereksiz .......neyse kardeş sen git hastaları iyi et de bi faydan dokunsun memlekete. ya da kapat kk yı da kıtabını hakkıyla oku.

görmezsiniz olur biter sorun yok
gereksizlik testinden geçirdiğiniz için tşk ederim
geri de bir ton gereksizlik var onları da geçirin

hadi beee yanlışla olmuştur o ya ben hiç eksi rep vermedim
rica ederim ne demek aşkolsun helali hoş olsun

Tabi canım elin falan kaymıştır Ama yine her zaman olduğu gibi çok doğru konuştuğum gerçeği değişmiyor

Son düzenleme:
benimle tartışmak istiyorsunuz biliyorum
durun biraz da kahve yapıp geleyim, kitabıda bıraktım
şöyle güzelce tartışalım

ben size hep yanlış konuşuyor sunu demedim ki
doğru ya doğru doğru konuştuğunuz anlarda var yalan mı söylücem

Yok anacım arada yanlış konuştuğum oluyo mesela dün sana yalancı demiştim.Bak yanlışa yanlış diyerek yine doğru konuştum.Allahım kendimi çok seviyorum mikemmel miyim neyim

neyse,kısacası ,uruguay güzel ülkeymiş. rioya uğradığımda orayada bir kaç günlüğüne geçerim karnavaldan sonra.

Son düzenleme:
şekerim afiyet olsun. dengini bulurda tartışırsın inşallah. ben çıkmalıyım işlerim var. bi ara karşılaşırsak oynarız tartışmaca oyununu

ben sizi kast etmedim ki niye üstünüze alındınız
sağolun ben başka arkadaşları kast ettim siz başkasıyla tartışın herkesle tartışamıyorum

eksi repleyeni eksi repleyeceksin alara. bu işin raconu bu

Çooookkkk uzun zaman önce kızım bilgisayarımı bozdu aslında bozmadı direkt yok etti. Telefonla idare ediyorum. Şimdi bilgisayar bulmuşken kalkamıyorum başından

Allah bağışlasın kızınız var demek ne güzel yaa
evet ya insan kalkamıyor şu lanet olasi aletin başından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…