eksi repleyeni eksi repleyeceksin alara. bu işin raconu bu
benim kitabım da eksi rep yazmaz
bir kaç arkadaşa yanlışlıka gitmiş sağlık olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eksi repleyeni eksi repleyeceksin alara. bu işin raconu bu
ara yorumları okumadım da çıkıp da birisi derdinizi içki ve sevişmek (kürtaj) mi deyip üstün bir algı kabiliyeti göstermezse inanmam bu topice ben
tabiii tabiii benimkide sana yanlışlıkla gittiydi zatenbenim kitabım da eksi rep yazmaz
bir kaç arkadaşa yanlışlıka gitmiş sağlık olsun
Allah bağışlasın kızınız var demek ne güzel yaa
evet ya insan kalkamıyor şu lanet olasi aletin başından
tabiii tabiii benimkide sana yanlışlıkla gittiydi zaten
tabiii tabiii benimkide sana yanlışlıkla gittiydi zaten
Aminnn:) Dünyalar güzeli hem de.
Ya site kuralları kanıma öyle işlemiş ki geyik yapınca konu dışına çıkınca kendimi kötü hissediyorum.Kuralların kadınıyım
allaalla ham eksi repimi buraya taşı. bir yığın laf et. eksi rep vermeyi yerden yere vur. sonra kendinin verdiği de ortaya çıksıın. bende bunu yazınca konuma reyting toplamak isteyim. sıkıldım senden de,bırak yakamı de. hemde bunu benim konumda yap.of bırakın yakamı ya sıkıldım sürekli alıntılayıp duruyorsunuz başka konulara bakmam lazım
yoksa sizin konunuz olması dolayısıyla reyting mi toplamak istiyorsunuz
tamam tamam hadi yanlışlıkla oldu tamam anladık
allaalla ham eksi repimi buraya taşı. bir yığın laf et. eksi rep vermeyi yerden yere vur. sonra kendinin verdiği de ortaya çıksıın. bende bunu yazınca konuma reyting toplamak isteyim. sıkıldım senden de,bırak yakamı de. hemde bunu benim konumda yap.
hoş reting olunca nolaccak. paramı alıyorum bundan.
ayrıca tutanmı var konumda sizi. gidin bencede konumdan.
oh oh maşallah güzeldir tabi avatardaki resimden belli allah sağlıklı ömürler versin yavrunuza
kanun düzen kadınıyım diyorsunuz yani
evet daha tam adapte olamadık yüreğimde hep bir ban korkusu var
mune den ban korkusunu yenme konusunda bir seminer düzenlemesini istiyorum
of bırakın yakamı ya sıkıldım sürekli alıntılayıp duruyorsunuz başka konulara bakmam lazım
yoksa sizin konunuz olması dolayısıyla reyting mi toplamak istiyorsunuz
tamam tamam hadi yanlışlıkla oldu tamam anladık
O değil de yarın 1 Nisan deyip konu dışı yazdık diye uçurmazsa iyi.:18:
Valla güzel sebepler ama ne iş yapacağız orada ? Elin Uruguaylısına Eski Türk Edebiyatı da anlatamam ki.
Şans oyunlarında denerim bazen kendimi,tutarsa yerleşirim bir gün.
Kendim için olmasa da belki doğacak çocuğum için.
Aminnnnn.
Neyse benim çalışıp para kazanıp uruguaya gitmem lazım. hem gidin de dediler. bağlasanız durmam
Dikkat ediyorum günlerdir sürekli farklı farklı insanlara sataşma derdindesiniz..Merak ediyorum ne geçiyor elinize?
Bir de tanımadığınız insanlar hakkında saçma sapan ithamlarınız var. Bir eksi rep verildi diye nedir bu tantana, bu kışkırtma?
"git bir işe yara, hayırlı bir iş yap" v.s..Karşınızdaki insan yüksek ihtimal sizden hayli büyük, biraz saygınız olsun.
Sen git sonra bizide çağır yanına
inan derdinin ne olduğunu bende anlamıyorum.Dikkat ediyorum günlerdir sürekli farklı farklı insanlara sataşma derdindesiniz..Merak ediyorum ne geçiyor elinize?
Bir de tanımadığınız insanlar hakkında saçma sapan ithamlarınız var. Bir eksi rep verildi diye nedir bu tantana, bu kışkırtma?
"git bir işe yara, hayırlı bir iş yap" v.s..Karşınızdaki insan yüksek ihtimal sizden hayli büyük, biraz saygınız olsun.