• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemen Bugün Uruguay’a Taşınmak İçin 22 Yaşamalık Sebep

ara yorumları okumadım da çıkıp da birisi derdinizi içki ve sevişmek (kürtaj) mi deyip üstün bir algı kabiliyeti göstermezse inanmam bu topice ben :37:

Allah bağışlasın kızınız var demek ne güzel yaa:16:
evet ya insan kalkamıyor şu lanet olasi aletin başından

Aminnn:) Dünyalar güzeli hem de.

Ya site kuralları kanıma öyle işlemiş ki geyik yapınca konu dışına çıkınca kendimi kötü hissediyorum.Kuralların kadınıyım:51:

tabiii tabiii benimkide sana yanlışlıkla gittiydi zaten:27:

of bırakın yakamı ya sıkıldım sürekli alıntılayıp duruyorsunuz başka konulara bakmam lazım
yoksa sizin konunuz olması dolayısıyla reyting mi toplamak istiyorsunuz :27:
tamam tamam hadi yanlışlıkla oldu tamam anladık :27:

Aminnn:) Dünyalar güzeli hem de.

Ya site kuralları kanıma öyle işlemiş ki geyik yapınca konu dışına çıkınca kendimi kötü hissediyorum.Kuralların kadınıyım:51:

oh oh maşallah güzeldir tabi avatardaki resimden belli allah sağlıklı ömürler versin yavrunuza :16:
kanun düzen kadınıyım diyorsunuz yani
evet daha tam adapte olamadık yüreğimde hep bir ban korkusu var
mune den ban korkusunu yenme konusunda bir seminer düzenlemesini istiyorum :37:

of bırakın yakamı ya sıkıldım sürekli alıntılayıp duruyorsunuz başka konulara bakmam lazım
allaalla ham eksi repimi buraya taşı. bir yığın laf et. eksi rep vermeyi yerden yere vur. sonra kendinin verdiği de ortaya çıksıın. bende bunu yazınca konuma reyting toplamak isteyim. sıkıldım senden de,bırak yakamı de. hemde bunu benim konumda yap.:51:
hoş reting olunca nolaccak. paramı alıyorum bundan.
ayrıca tutanmı var konumda sizi. gidin bencede konumdan.

Son düzenleme:
allaalla ham eksi repimi buraya taşı. bir yığın laf et. eksi rep vermeyi yerden yere vur. sonra kendinin verdiği de ortaya çıksıın. bende bunu yazınca konuma reyting toplamak isteyim. sıkıldım senden de,bırak yakamı de. hemde bunu benim konumda yap.:51:
hoş reting olunca nolaccak. paramı alıyorum bundan.
ayrıca tutanmı var konumda sizi. gidin bencede konumdan.

hahaha yoo zorla tutan yok keyfen takılıyorum :52:

O değil de yarın 1 Nisan deyip konu dışı yazdık diye uçurmazsa iyi.:18::1:

Valla güzel sebepler ama ne iş yapacağız orada ? :ssz: Elin Uruguaylısına Eski Türk Edebiyatı da anlatamam ki.:50::27:

Şans oyunlarında denerim bazen kendimi,tutarsa yerleşirim bir gün.:31:

Kendim için olmasa da belki doğacak çocuğum için.

oh oh maşallah güzeldir tabi avatardaki resimden belli allah sağlıklı ömürler versin yavrunuza :16:
kanun düzen kadınıyım diyorsunuz yani
evet daha tam adapte olamadık yüreğimde hep bir ban korkusu var
mune den ban korkusunu yenme konusunda bir seminer düzenlemesini istiyorum :37:

Aminnnnn.

Neyse benim çalışıp para kazanıp uruguaya gitmem lazım. hem gidin de dediler. bağlasanız durmam:19::33:

Dikkat ediyorum günlerdir sürekli farklı farklı insanlara sataşma derdindesiniz..Merak ediyorum ne geçiyor elinize?
Bir de tanımadığınız insanlar hakkında saçma sapan ithamlarınız var. Bir eksi rep verildi diye nedir bu tantana, bu kışkırtma?

"git bir işe yara, hayırlı bir iş yap" v.s..Karşınızdaki insan yüksek ihtimal sizden hayli büyük, biraz saygınız olsun.

O değil de yarın 1 Nisan deyip konu dışı yazdık diye uçurmazsa iyi.:18::1:

Valla güzel sebepler ama ne iş yapacağız orada ? :ssz: Elin Uruguaylısına Eski Türk Edebiyatı da anlatamam ki.:50::27:

Şans oyunlarında denerim bazen kendimi,tutarsa yerleşirim bir gün.:31:

Kendim için olmasa da belki doğacak çocuğum için.

Sevdalinka sen de mi edebiyatçısın yoksa?

çelişkiler silsiilesi.
hem bırakın yalamı başka konula bakacağım deyip keyfen burdayım demek..
hım hım. anladı ben seni.:51::51:
eksi rep verip eksi rep verenleri yerden yere vurmayıda ekleyim bu çelişkilere...))

Son düzenleme:
Dikkat ediyorum günlerdir sürekli farklı farklı insanlara sataşma derdindesiniz..Merak ediyorum ne geçiyor elinize?
Bir de tanımadığınız insanlar hakkında saçma sapan ithamlarınız var. Bir eksi rep verildi diye nedir bu tantana, bu kışkırtma?

"git bir işe yara, hayırlı bir iş yap" v.s..Karşınızdaki insan yüksek ihtimal sizden hayli büyük, biraz saygınız olsun.

yanlış dikkat etmişiniz bir daha dikkat edin :52:
zorla uğraşıyorsunuz ben napım ben çıkmıştım konudan alıntılarla çağırıyorsunuz :31:
güle güle :32::32:

inan derdinin ne olduğunu bende anlamıyorum.
garip davranışlar bunlar.

Back