Biz kısıklıda oturuyoruz abim bir kaç kez sabah namazında karşılaşmış başbakanla.
bana bu adam gibi bir parti lideri bir adam gösterin
söz oyumuzu ona atacağız valla yeminle
yeter ki bir isim gösterin ya
kılıçdaroğlu mu, bahçeli mi, sargül mü kim,
komik olmayın yaaa..
sanki bir tek başbakan farklı diğerleri gecekonduda yaşıyorda bu ülkede
bir tek başbakan villada yaşıyor :)))))
ayy yazık. kısıklıda gecekondudamı yaşıyor yoksa. ee o zaman uruguay cumhurbaşkanından bile mütevaziymiş.kaç kere haberlerde söyledi başbaka şu an kısıklıdaki apartman dairesinden çıktı makam arabasına biniyor diye
duymamışlar naparsın
başbakanı şato da oturuyor diye hayal ediyorlar :))
ayy yazık. kısıklıda gecekondudamı yaşıyor yoksa. ee o zaman uruguay cumhurbaşkanından bile mütevaziymiş.
bende senin konunun özünü anlamamana gülüyorum exIstanbulun 4 te biri kadar nufusu olan ulke degil mi burasi:) Guldurdun beni oky.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Istanbulun 4 te biri kadar nufusu olan ulke degil mi burasi:) Guldurdun beni oky.
kaç kere haberlerde söyledi başbaka şu an kısıklıdaki apartman dairesinden çıktı makam arabasına biniyor diye
duymamışlar naparsın
başbakanı şato da oturuyor diye hayal ediyorlar :))
vah vah. gemicikleri pek para getirmiyor sanırım. yanlış atamı oynamışlar acaba.apartmanda oturuyor :))
kılıçdaroğlu gecekonduda oturuyor :)))))))))))))))))
vah vah. gemicikleri pek para getirmiyor sanırım. yanlış atamı oynamışlar acaba.
onlar paramı dejavu. bu saydıkların zenginlik belirtisi değil. herkesin var bunlardan:)ahahaa o göstermelik canım sayın oy verenlere. Nerede neleri var adamın. Biriktiriyor zaten İsviçre hesaplarında. Karısı adına hastane, oğlunun market zinciri, gemi filoları, kızın danışman ayağına aldığı 52 milyar, milletvekillerine özel imtiyazlar faturalarını bile meclisin ödemesi, özel makam araçları herbirinin maaşlar bu halkın maaşının kaç katı. Yeni başbakanlık konutu. İhalaleler vs. üzerinden oğullarının aldığı rüşvetler ama kısıklı da apartman dairesinde otuyor ya tamam işte. Nedense bu zamana kadar gelip geçen hiçbir başbakan bu kadar küfesini oldurmamıştır. Ahmet Necdet Sezer kendisine gelen hediyeleri bile makamda bırakmıştır. Ecevit makam arabası kullanmazdı.
yok canım biz yanlış anlıyoruz
onlar burada başbakana bakın demek istiyorlarmış
ay biz cahiliz ya anlayamadıydık onu
ama haberin içeriği ülkenin özgülüğünden futboldan felan da bahsediyor hatta lahmacunda da :))))
demekki herşeyin sebebi adamın mütevazi hayatı ülkede lahmacunun olmasının gazetelerin tarafsız olmasının bile
evet evet aynen her yer gemicikk
12 bin dolarlık maaşını bağışlamış adam diyoruz. arabasını gösterişoruz.Tuh ya nasil anlayamadik biz onu
Bende sadece 3 milyonu yonetsem mutevazi hayatim olurdu tabiki. Bu ulkede okullarda mudur de yok bildigim kadariyla. Ogrenci kac tanedir ki zaten:))))
12 bin dolarlık maaşını bağışlamış adam diyoruz. arabasını gösterişoruz.
ayrıca monaco,lüxemburg gibi ülkelerin nüfusuda az. ama prenslerine bakın. yani nüfus az olunca böyle yaşanmıyor. ayy şiştim . yok anlamayınca zor şişirdiniz beni ya.
bendefe bu ara krediyle küçük bir ada alayım diyorumda. zor mu olur acep. hoş oğullar alıyorsa bende alabilirim sanırımAhahaa Erdoğan ne demişti kredi aldı da ortak oldu da öyle aldı vay be krediyle gemi almak ne gülmüştüm ama sahi başbakanın oğulları hangi işle uğraşıyorlar kendiler bizzat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?