• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemen Bugün Uruguay’a Taşınmak İçin 22 Yaşamalık Sebep

oraya giden adamda kafa çok geniş olacak, ben gidecem oraya üst komşum iki evli erkek :26:
ha saygı duyarım kesinlikle ama sanırım bir saatten sonra olmaz yani :ssz:

ya adam aylık 12 bin dolarlık maaşını kurumlara bağışlıyor 800 dolarla geçiniyor.
böyle adamlar yönetseydi keşke bizi. halkından kopmamış. halkı gibi olan. onun hayatını yaşayan. benim çok hoşuma gitti bunu okuyıunca açmak istedim.
İnsanın dogasinda var hirs e simdikilerin gözünü tamamen bürümüş ne mümkün böyle birisi.
bana bu adam gibi bir parti lideri bir adam gösterin
söz oyumuzu ona atacağız valla yeminle
yeter ki bir isim gösterin ya
kılıçdaroğlu mu, bahçeli mi, sargül mü kim,
komik olmayın yaaa..
sanki bir tek başbakan farklı diğerleri gecekonduda yaşıyorda bu ülkede
bir tek başbakan villada yaşıyor :)))))

Bu ornekteki gibi bi adam olsaydi zaten birak 12 sene 1 sene bile birakmazlardi iktidarda...
ara yorumları okumadım da çıkıp da birisi derdinizi içki ve sevişmek (kürtaj) mi deyip üstün bir algı kabiliyeti göstermezse inanmam bu topice ben :37:
Savunma bu yönde he bide yol ve metrolar var tabiki.
Ama kimse cikip demiyor ki benim hakkimla kazandigim unive tutup hukumet yanlisi diye ek kontejan acip direk yerlestirdiler hakkini yediler diye.
O değil de yarın 1 Nisan deyip konu dışı yazdık diye uçurmazsa iyi.:18::1:

Valla güzel sebepler ama ne iş yapacağız orada ? :ssz: Elin Uruguaylısına Eski Türk Edebiyatı da anlatamam ki.:50::27:

Şans oyunlarında denerim bazen kendimi,tutarsa yerleşirim bir gün.:31:

Kendim için olmasa da belki doğacak çocuğum için.

Beyin göçü yapmayalım iyice batmasin ülke yaziktir günahtır.

Böyle algılayan insanlar var malesef. Benim derdim ne alkol ne de kürtaj değil aslında. Alkol çok sevmem, kullanmam da pek. Kürtaj konusunda da bir derdim yok, evliyim, doğururum yani :37:

Ama bir şeyler yasak olduğu vakit, insanlar buna daha çok çekiliyor. Misal twitter hiç kullanmadığım bir şeydi ama yasaktan sonra çekildim resmen oraya, nasıl girebilirimin yollarını aradım :1: buldum da :p

İktidar partinin sağ ya da sol olması da çok mühim değil benim için. Bu insanlara saygı bu insanlara özgürlük vermek ve bu devletin değişmez öğelerine saygı göstermek ve dokunmamak ise, alnı ak bir biçimde siyaset yapmak ise hiç problem değil ama Erdoğan bunu henüz öğrenemedi diye düşünüyorum...

insanlar kürtajın yasaklanmasını dini yönden istiyorlar
ama herkesin günahı kendine olduğunu unutuyorlar...
kürtaj yasaklanınca ne olcak insanlar istemedikleri çocukaları doğrup,
ya sokağa atacak yada yetiştirme yurtlarına verecek,
bir çocuğa yapılacak en büyük eziyettir bu bunu neden düşünmüyorlar gerçekten anlamıyorum..
alkol bende kullanıyorum, yasak olsa da bir fayda etmiyor dışarda yasaksa evimde içiyorum,
veya alkol alıp çevreye zarar veren insanlar yine kuytu köşelerde içip dışarı çıkıp yine her türlü zararı verir.
özgürlüğü ben devlet eliyle değil de halk eliyle olacağını düşünüyorum..,
halk özgürlük kavramını içselleştirememişsse istediğin kadar özgür bırak yine boştur.
örneğin hala bazı ilçelerde beldeler de kadınlar dışarı çıkamıyor
halbuki dışarı çıkmamam yasağı yok,
işte oradaki insanlar özgürlükçü olmadıkları için yasakçı bir zihniyete sahipler ve sanki kanunen yasakmış gibi bayanların özgürce çıkmalarını engelliyorlar..

Back