Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amma paranoyaksınız ya. olmasın tabi ama isterse travesti olsun biz yorum yapınca neyimiz eksiliyor bayansa da tanımıyoruz zaten. önemli olan burdaki fikir paylaşımı. hangi erkek şunla uğraşır. biz kadınlar kadar şüpheci bi canlı yok ya
ben size inanmıyorum....
sizin erkek olduğunuzada kalıbımı basarım....burada olmak ,egzantrik bir konuyla zaman geçirmek sizin için çok heyecan verici olmalı....
eğer gerçekten böyle bir sorununuz olsaydı bence direk konu olarak açmaz,meltem hanıma başvururdunuz...
evliliğini sorunla noktalayan kadın bırakın hemcinsine ilgi duymayı,belli bir süre kendine bile gelemez....
yani böyle bir sorunun sonucu bu olamaz....
başka kapıya derim....
Biz kadınlar gerçekten mükemmel varlıklarız, bunun değerini bilmiyoruz... O kadar mükemmeliz ki bir kadın başka bir kadına ilgi duyabilecek kadar veya ona sonsuza kadar arka çıkabilecek kadar, dostluğunu sonuna kadar götürebilecek kadar!!! ama bir çok erkek bunun değerini bilemiyor, değerimizden az kıymet görüyoruz ....
saçmaa...hemcinse ilgi duyma hormanlarla alakalı olan bişey sonradan insan gay ya da lezbiyen olmaz yani bunların östrojenin kadında değilde erkekte fazla olması testesteronunda erkekte değil kadında fazla olmasında oluşan bişeydir sonradan olmaz diye biliyorum ne bu bi anda aklına esip de vejeteryan olanlara benziyo bu iş bence de psikoloğa git sen lmaz:
Kızlar ben kötü giden evliliğimi sonlandırdıktan sonra, bütün erkeklerden nefret eder oldum ve tuhaf bir şekilde kadınlardan hoşlanır hale geldim, onları süzüyor, beğeniyor ve özel bişeyler yaşamak istiyorum... doktor varsa bana fikir versin... yoksa da sizlerin görüşlerini merak ediyorum... sevgiler