• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemcinsine ilgi duyma

• Konu Sahibi Konu Sahibi Miaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yorum yapmayın derim,böle bir durumda olan biri cümlelerini bu şeklde kurarak derdini anlatamaz,,,sahtekar bi erkek var işin içinde!!!

amma paranoyaksınız ya. olmasın tabi ama isterse travesti olsun biz yorum yapınca neyimiz eksiliyor bayansa da tanımıyoruz zaten. önemli olan burdaki fikir paylaşımı. hangi erkek şunla uğraşır. biz kadınlar kadar şüpheci bi canlı yok ya

amma paranoyaksınız ya. olmasın tabi ama isterse travesti olsun biz yorum yapınca neyimiz eksiliyor bayansa da tanımıyoruz zaten. önemli olan burdaki fikir paylaşımı. hangi erkek şunla uğraşır. biz kadınlar kadar şüpheci bi canlı yok ya

neden paranoyak olalım,biz burada neler gördük...
kimsenin fantazilerine eşlik edecek vaktimiz yok...
hem neye ne tepki vereceğimizi biz çok iyi biliriz...farkındaysanız yorum üzerine konu sahibi sırra kadem bastı...canınız çok istiyorsa siz karşı tarafın hayal dünyasına eşlik edebilirsiniz....

ben olsam ben de basardım sırra kadem :) söylediğime söyleyeceğime pişman olurdum muhtemelen. fantezilik ne var ki bu konuda. öyle bile olsa bunu hisseden başka bi insana faydalı olabilir yorumlarımız. en kötü ihtimalle bakıyorum olaya yani. o bile uzak durulacak kadar kötü değil yani düşünün.

saçmaa...hemcinse ilgi duyma hormanlarla alakalı olan bişey sonradan insan gay ya da lezbiyen olmaz yani bunların östrojenin kadında değilde erkekte fazla olması testesteronunda erkekte değil kadında fazla olmasında oluşan bişeydir sonradan olmaz diye biliyorum ne bu bi anda aklına esip de vejeteryan olanlara benziyo bu iş bence de psikoloğa git sen :olmaz:

ben size inanmıyorum....

sizin erkek olduğunuzada kalıbımı basarım....burada olmak ,egzantrik bir konuyla zaman geçirmek sizin için çok heyecan verici olmalı....

eğer gerçekten böyle bir sorununuz olsaydı bence direk konu olarak açmaz,meltem hanıma başvururdunuz...

evliliğini sorunla noktalayan kadın bırakın hemcinsine ilgi duymayı,belli bir süre kendine bile gelemez....
yani böyle bir sorunun sonucu bu olamaz....

başka kapıya derim....

merhaba kızlar
sonuçta toplumumuzda hem erkek olarak hem bayan olarak eşcinseller var malesef bu da psikolojik bir rahatsızlık hastalık bence. o nedenle sadece o bayna içini dmkmek istemiş de olabilir. ama şunu bilsinki iğrenç erkekler olabildiği gibi bayanlar da var bu sorun eşcinsel olamyı gerektirmiyor bence sadece hayattan zevk aldığı şeyler mutluluğu umutları bitmiş psikojisi tamamen bozulmuş bence tedavi olmalı............. çok kötü bir şeyyyy:((

Eşinizle olan sorunlarınızı tüm erkeklere mal etmeniz doğru ve mantıklı değil.

Bu aşılmaz bir durum da değil ama kalıcı da olabilir.Bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim durum daha çok ilerlemeden.

Biz kadınlar gerçekten mükemmel varlıklarız, bunun değerini bilmiyoruz... O kadar mükemmeliz ki bir kadın başka bir kadına ilgi duyabilecek kadar veya ona sonsuza kadar arka çıkabilecek kadar, dostluğunu sonuna kadar götürebilecek kadar!!! ama bir çok erkek bunun değerini bilemiyor, değerimizden az kıymet görüyoruz ....

kadın kadının kurdudur:içelim:

saçmaa...hemcinse ilgi duyma hormanlarla alakalı olan bişey sonradan insan gay ya da lezbiyen olmaz yani bunların östrojenin kadında değilde erkekte fazla olması testesteronunda erkekte değil kadında fazla olmasında oluşan bişeydir sonradan olmaz diye biliyorum ne bu bi anda aklına esip de vejeteryan olanlara benziyo bu iş bence de psikoloğa git sen :olmaz:

vereliniortak

bencede hemen bır psıkıyatrı uzmanına görünsen ve terapi alsan cok faydalı olabılır..sonucta hormonlarında da dgısım olmus olabılr.

Kızlar ben kötü giden evliliğimi sonlandırdıktan sonra, bütün erkeklerden nefret eder oldum ve tuhaf bir şekilde kadınlardan hoşlanır hale geldim, onları süzüyor, beğeniyor ve özel bişeyler yaşamak istiyorum... doktor varsa bana fikir versin... yoksa da sizlerin görüşlerini merak ediyorum... sevgiler

Sonradan ortaya çıkmış bu tür tercih değişikliklerinden ötürü doktora gitmek belki faydalı olabilir ama onun da altında aslında geçmişten gelen duyguların bastırılması çıkabilir. Bunların da ortaya çıkmasının sebebi yaşanılan bu tür olaylar olabilir. Ama tabiki de doktora gitmekte fayda var. Git bakalım ne diyecek. Arkadaşların dediği gibi bizi de bu konuda bilgilendirirsen çok mutlu olurum. Dilerim en kısa zamanda hayırlısı neyse o sonuca ulaşırsın... Allah yardımcın olsun...

bu psikolojiyi bilirim.evlendim ayrıldım.bi dönem nefret ettim erkeklerden ama herşey normale dönüyo.merak etme.

Erkeklerden nefret etmek farklı bir şey ,kendi hemcinsine ilgi duymak ise tamamen ayrı bir olay.Hepimizin yaşamında erkeklerden nefret ettiğimiz dönemler olmuştur ama bu bizi kendi cinsimize yöneltmez.Ben bu duygunun birden ortaya çıktığını sanmıyorum.Benim düşünceme göre kişide gizli kalmış duygular , belki de bir olay sonrası ortaya çıkabilir.Buradaki örnekte olduğu gibi , kocaya duyulan nefret gerçek duyguları ortaya çıkarmış olabilir.Neticede beynin bir köşesinde , açığa çıkmamış duygular varsa bu şekilde gün yüzüne çıkabilir.Ama ben açıkçası öncesinde itiraf edilemeyen duyguları olmayan bir insanın , aniden kendi hemcinsine yöneleceğine inanmıyorum.
Yine de yaşamınızda pişman olmamanız için , benimde önerim bir uzmandan yardım almanız.

eğer bu durum sana çok rahatsızlık veriyosa seni daha köt
bi psikolojinin içine sokar.o yüzden acill destek alman lazım.hiç zaman kaybetmeden

Son durum ne acaba? :sm_confused:

Eğer böyle şeyler hissediyorsanız, bu o anki psikolojinizede bağlı olabilir hormonlarada.. bi psikoloğa görününki eğer pskolojik bir durumsa çare bulunsun. Eğer iş hormonlara bağlıysa zaten yapılcak bişey yok bence. Çünkü Homoseksüellik yada biseksüellik hastalık değildir. Ancak şunu bilinki erkeklerden duygusal olarak kaçarak bi yere varamazsınız. Çünkü aynı şey kadınlarlada başınıza gelebiliR. Önemli olan karşılıklı saygı ve değere yer veren bir ilişkidir bence, kimle olduğu çokta önemli değil :)

anladığım kadarıyla kadınlardan yardım gördüğün için onlara yönelmiş ilgin bi psikoloğa git derdini anlat..böyle devam eders bi hastalık olarak kabul edilmez zaten..he bide hormonlarda sorun olabilir..

diğer arkadaşlarımın dediği gbi sen bütün erkekleri aynı görmemelisin dışarı çık gez baska ınsanlarla tanıs hepsının aynı olmadıgını goruceksın, ama bir kere baska bir hemcinsinle beraber olursan bu senin psikolojinde kötü yaralar acabilir sonrasındada daha kötü olayların ıcınde bulabılırsın sonucta Türkiyede yasıosun ALLAHA inanıyorsun iyi düsünmenı tavsıye ederım

Back