• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemcinsine ilgi duyma

• Konu Sahibi Konu Sahibi Miaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En kısa zamanda psikolojik destek alın diyorum

belki biseksüelsindir... yeni fark ediyoda olabilirsin.... hissettiğin şey sadece cinsellik üzerine ise bu taşkınlık olur... ama bi kadına hem cinsel hemde duygusal ilgi duyuyosan ozaman yapıcak pekte bişi yok...

Geçmiş olsun.. Doktora gitmelisin bencede bu sorunun düzelebilceğine inanıyorum..

Biz kadınlar gerçekten mükemmel varlıklarız, bunun değerini bilmiyoruz... O kadar mükemmeliz ki bir kadın başka bir kadına ilgi duyabilecek kadar veya ona sonsuza kadar arka çıkabilecek kadar, dostluğunu sonuna kadar götürebilecek kadar!!! ama bir çok erkek bunun değerini bilemiyor, değerimizden az kıymet görüyoruz ....

Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum:) Bunu okuyunca okuduğum bi kitaptan alıntı yapmak geldi içimden;

Kalbin yolu güzeldir ama tehlikelidir. Zihnin yolu sıradandır ama güvenlidir...

Erkek en güvenli ve en kestirme yaşam tarzını seçmiştir.

Kadın duyguların, hislerin, ruh hallerinin en güzel ama en sarp, en tehlikeli yolunu seçmiştir. Ve bugüne kadar dünya erkekler tarafından yönetildiği için kadınlar muazzam şekilde azap çekmiştir. O, erkeğin yaratmış olduğu topluma uyamamıştır çünkü toplum mantığa ve nedenlere uygun olarak yaratılmıştır. Kadın kalpten bir dünya ister. Erkek tarafından yaratılan toplumda ise kalbe yer yoktur.

Kadın erkekten çok daha önemlidir. Çünkü o rahminde hem erkeği hem kadını taşır. O kıza ve oğlana, her ikisine de annelik eder; her ikisini de besler. Eğer o zehirliyse, o zaman sütü zehirlidir, o zaman çocukları yetiştirme tarzı zehirlidir.

Erkekle yarışıyorsun ve yarışmaya gerek yok; sen zaten üstünsün.

Şiir yazmana gerek yok, şiir sensin.

Sevgin senin müziğindir.

Sevginle birlikte çarpan kalbin senin dansındır.

Bunu ilk okuduğumda inanılmaz etkilenmiştim. zor dönemlerden geçerken karşıma çıkmıştı bu kitap. umarım sizde beğenmişsinizdir. Konuyu dağıtmadan şunu söylemek istiyorum. Evet biz kadınlar çok değerli varlıklarız. Ne yazık ki değermizi anlayamayan erkekler yüzünden bazen hayattan, bazen insanlardan, bazende artık erkeklerin hepsi aynı diyip hepsinden nefret edebiliyoruz.

Lezbiyen, gay yada biseksüel olmak ayıp bişey değil aksine günümüzde artık çok normal bişey bence. İnsan nasıl mutluysa o şekilde yaşamalı ama bu duyguyu yaşadığın kötü bi tecrübeden dolayı yaşamaya başladıysan bu ilerde sana pişmanlık verebilir. Bence bu konuda öncelikle buna karar verirsen gideceğin yolu daha iyi bulabilirsin. Yardım alabilirsin.. Unutma senin değerini kimse bilmese de bi kadın olarak sen zaten değerlisin. Birinin sana yaşattıkları yüzünden farklı yönlere sapmaman senin için daha sağlıklı. ama gerçekten aslında yaşamak istediğin ve arzu ettiğin şey bi kadınsa bunu da gönlünce yaşa sonuçta hayat senin hayatın :)

zehirten duygularıma tercume olmuşsun teşekkür ederim yazı için =) aynen katılıyorum.

Yahu arkadaşlar,dr.a gidince dr ona hap verecek,geçmiş olsun,bir dalgaydı vurdu geçti,ya da bir yağmurdu yağdı dindi mi diyecek?
Eğer meraksa geçer,değilse de anlarsın.
Her türlü kendine sormalısın,iç hesaplaşmanı yapmalı ve emin olmalısın..

canım hormonlarınla ilgilide bir sorun olabilir bence hem psikolojk hemde jinokolojik bir yardım almalı doktora danıışmalısın

Kesinlikle sana katılıyorumm...

Ayrıca kimsenin seni etkilemesini izin vermemelisin..

Lezbiyen olmak dünyanın sonu kesinlikle değil..

Bahse girerim bu forumda lezbiyen olan onlarca kadın vardır.Sadece biz bilmiyoruz sorun burda...

bence sorun yok şahsen kimsenin tercihini merak etmiyorum sempatiksalakcinni

Merhaba arkadaşım,çoğu zaman bir söz duymuşumdur her kadının içinde bir parça da olsa kendi cinsine karşı bir ilgi vardır diye..Ve bu söze ben de katılıyorum..Sadece herkes senin gibi cesaretli olup bunu itiraf edemez..Bence senin yapman gereken hangi grupta olduğunu bulmak..Acaba içindeki bu merak her kadında olduğu kadar mı yoksa daha ileride mi..Ve bunu anlaman için de psikolojik yardım gerekli tabi..Sonuç ne olursa olsun,nasıl mutluysan öyle yaşa..Ne lezbiyenlik ne de biseksüellik ayıp değil..Kimliğini doğru bul yeter..

Evlenmeden önce böyle bişey yoktu, erkeklerden nefret etmekle alakalı sanırım :( Belki geçici bir durumdur bilemiyorum... Aslında doğru bütün erkekler böyle değildir , sanmıyorum, psikolojim bozulduğu için sağlıklı düşünemiyorum belkide

en yakın hastanenin psikyatri servisine git acilen bu durumu kontrol altına almazsan sonucunda içinden çıkılmaz bir hal alabilir psikolojik yardım alman gerekiyor.evet haklısın yaşadıklarından dolayı oluşmuş bir durum geçer sen yeterki terapilere güzenli git..büyütülecek bir durumda değildir korkma bu durumdan rahatsız olmasan buraya yazmazdın demekki rahatsızsın dotorla terapi ile düzelir herşey..Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Üzgünüm ama durum vahim.Acil kadınlardanda nefret etmeniz gerek.

Eger biseksuelsen doktorla bunu asamazsin. Cunku homoseksuellik dunyanin hicbiryerinde hastalik olarak kabul edilmiyor. Bunun tedavisi de yok.doktor kendini anlamanda, analiz etmende yardimci olabilir. Kendi duygularini netlestirebilirsin ve ona gore bir yol alirsin. Cesaretinden dolayi bende seni takdir ediyorum..

Merhaba arkadaşım,çoğu zaman bir söz duymuşumdur her kadının içinde bir parça da olsa kendi cinsine karşı bir ilgi vardır diye..Ve bu söze ben de katılıyorum..Sadece herkes senin gibi cesaretli olup bunu itiraf edemez..Bence senin yapman gereken hangi grupta olduğunu bulmak..Acaba içindeki bu merak her kadında olduğu kadar mı yoksa daha ileride mi..Ve bunu anlaman için de psikolojik yardım gerekli tabi..Sonuç ne olursa olsun,nasıl mutluysan öyle yaşa..Ne lezbiyenlik ne de biseksüellik ayıp değil..Kimliğini doğru bul yeter..

yorumuna sonuna kadar katiliyorum

Eğer kadınlara duyduğunuz ilgi merak boyutundan öte ise eşcinsel yönelim olabilir. Doktora gidip ancak içinde bulunduğunuz durumu keşfetme sürecinde fayda sağlayabilirsiniz; zira eğer ki eşcinselseniz bunun tedavisi olmamakla birlikte tedavi etmeye çalışan kişilerin meslek hayatı son bulabilir.

Fakat öncesinde böyle eğilimleriniz yoksa belki içinde bulunduğunuz durum ve yaşadıklarınızın neticesinde geçici bir durumdur.

Şu aşamada önemli olan cinsel kimliğinizi bulmak ve tüm önyargılara karşı dimdik ayakta durup cinsel kimliğinize uygun bir yaşam seçmek.

bu sizin kendinize olan oyununuz olabilir,ayrildiginiz kisiden,hayattan intikam almak belki bu sekilde acinin ve guvensizliginin gececegini dusunmek bir sureligine unutmak.yada gercekten oyle hissediyor olabilirsiniz.once kendinizle yuzlesin,caninizi acitan seylerin uzerine gidin,kacmayin,kabullenin..sonrada bir uzmandan yardim alin..
kendinizi sakin dagitmayin,toplayin..hayatin icinde hayal kirikliklari oluyor...karsindakini kendini unutuncaya kadar sınırsız,kosulsuz guvenmek,sevmek bazen bizi yere cakabilir.hayatta herseye hazirlikli olup acik kapi birakmak ve en onemlisi yapilan hatalardan ders alip dusunerek adim atmak gerekir..size de hayat tekrar bir sans vermis..sizi hak etmeyen birinden kurtulmussunuz..nefret etmeyin sevin,sizi kendiyle cezandirmayip,yokluguyla odullendirmis..

seni samimi bulmuyorum.hatta erkek olduğun ve kadınlar kulübüne lezbiyenlik yeminle olta attığın kanısındayım.

ben size inanmıyorum....

sizin erkek olduğunuzada kalıbımı basarım....burada olmak ,egzantrik bir konuyla zaman geçirmek sizin için çok heyecan verici olmalı....

eğer gerçekten böyle bir sorununuz olsaydı bence direk konu olarak açmaz,meltem hanıma başvururdunuz...

evliliğini sorunla noktalayan kadın bırakın hemcinsine ilgi duymayı,belli bir süre kendine bile gelemez....
yani böyle bir sorunun sonucu bu olamaz....

başka kapıya derim....

Back