Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz kadınlar gerçekten mükemmel varlıklarız, bunun değerini bilmiyoruz... O kadar mükemmeliz ki bir kadın başka bir kadına ilgi duyabilecek kadar veya ona sonsuza kadar arka çıkabilecek kadar, dostluğunu sonuna kadar götürebilecek kadar!!! ama bir çok erkek bunun değerini bilemiyor, değerimizden az kıymet görüyoruz ....
Kesinlikle sana katılıyorumm...
Ayrıca kimsenin seni etkilemesini izin vermemelisin..
Lezbiyen olmak dünyanın sonu kesinlikle değil..
Bahse girerim bu forumda lezbiyen olan onlarca kadın vardır.Sadece biz bilmiyoruz sorun burda...
bence sorun yok şahsen kimsenin tercihini merak etmiyorum sempatiksalakcinni
afedersiniz boncuklarımbayanssulusmilelütfen uçan abla tercih değil yönelim
bu arada ben de merak etmiyorum
Evlenmeden önce böyle bişey yoktu, erkeklerden nefret etmekle alakalı sanırım Belki geçici bir durumdur bilemiyorum... Aslında doğru bütün erkekler böyle değildir , sanmıyorum, psikolojim bozulduğu için sağlıklı düşünemiyorum belkide
Merhaba arkadaşım,çoğu zaman bir söz duymuşumdur her kadının içinde bir parça da olsa kendi cinsine karşı bir ilgi vardır diye..Ve bu söze ben de katılıyorum..Sadece herkes senin gibi cesaretli olup bunu itiraf edemez..Bence senin yapman gereken hangi grupta olduğunu bulmak..Acaba içindeki bu merak her kadında olduğu kadar mı yoksa daha ileride mi..Ve bunu anlaman için de psikolojik yardım gerekli tabi..Sonuç ne olursa olsun,nasıl mutluysan öyle yaşa..Ne lezbiyenlik ne de biseksüellik ayıp değil..Kimliğini doğru bul yeter..